Στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου με τον Κώστα Αρβανίτη, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Ευρωομάδας της Αριστεράς “The Left in the European Parliament”.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δήμου σχετικά με τις ρυπογόνες βιομηχανίες στην περιοχή και ιδιαίτερα με το αίτημά μας για άμεση μετεγκατάσταση της Oil-one.
Μετά την ενημέρωση από τον Δήμαρχο, ο Ευρωβουλευτής δεσμεύτηκε να αναλάβει άμεσα συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην Ευρωβουλή σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή, στεκόμενος αρωγός στην προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων, σχετικά με τα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα στην περιοχή μας.
Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται απέναντι στους δημότες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να συνεχίσει να εργάζεται με κάθε τρόπο και μέσο που προσφέρεται, στον δρόμο για την προστασία του περιβάλλοντος και σε ό,τι υποβαθμίζει την ζωή των δημοτών μας και σε αυτό το πλαίσιο καλεί τους κατοίκους σε συμμετοχή στις διήμερες δράσεις και κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί για αύριο Τρίτη 3/6 και Πέμπτη 5/6.
Πέμπτη 5/6 11πμ-2μμ : Αποκλεισμός της Oil-one και περιβαλλοντικές δράσεις
7.30μμ : Πορεία από το Δημαρχείο Δραπετσώνας ως τις εγκαταστάσεις της Oil-one.


