Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 15:42

Ποιος έκλεισε το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ;

logoartc_f
Χωρίς καμιά ειδοποίηση έμειναν εκτός γηπέδου οι αθλητές των 12 πειραϊκών ποδοσφαιρικών σωματείων που προπονούνται στο ΣΕΦ. Στην είσοδο του γηπέδου τοποθετήθηκε μια ανυπόγραφη ανακοίνωση που ενημέρωνε: «ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ». 
 
Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «Πειραιάς για Όλους» 
 
Ποιος πήρε μια τέτοια απόφαση -έστω και για 24 ώρες- και με ποιο δικαίωμα, τη στιγμή μάλιστα εντατικής προετοιμασίας των ομάδων;
 
Μετά τον ξεσηκωμό των σωματείων, αποκαλύφθηκε ότι το κατόρθωμα ανήκει προσωπικά στον κύριο Βουράκη, πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, ο οποίος έδρασε χωρίς καμία ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού. 
 
Η ανάθεση της διαχείρισης του γηπέδου στον ΟΠΑΝ, αντί να οδηγήσει σε μία ομαλότητα και σε ένα δίκαιο πρόγραμμα προπονήσεων των 12 ποδοσφαιρικών σωματείων στο ΣΕΦ, προκάλεσε ένα χάος και εν τέλει λουκέτο. Τα ίδια είχαν συμβεί προ μηνών και με τους αποκλεισμούς στις επιχορηγήσεις. 
 
Για την ιστορία, στον Δήμο Πειραιά υπάρχουν 25 ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ) στην Α, Β και Γ ερασιτεχνική κατηγορία, ενώ δύο από αυτά στη Γ Εθνική. Για όλα αυτά τα σωματεία υπάρχουν μόνο δύο προπονητήρια -στα Καμίνια και τον Άγιο Διονύση- και ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ, με συνέπεια οι περισσότεροι αγώνες τους να διεξάγονται σε δανεικά γήπεδα μακριά από τον Πειραιά. Ας είναι καλά οι δήμαρχοι της Νίκαιας-Ρέντη, του Κερατσινίου-Δραπετσώνας και της Καλλιθέας.
 
Η διοίκηση Μώραλη, με «ειδικούς» στα ποδοσφαιρικά, τελικά, το έκανε και εδώ μπάχαλο. Ούτε γήπεδα, ούτε προπονήσεις, ούτε επιχορηγήσεις του λαϊκού αθλητισμού. Στα επτά χρόνια, που διοικεί τον Δήμο, όχι μόνο δεν έχει σχεδιασμό για τη μεγάλη έλλειψη αθλητικών υποδομών, αλλά αποδεικνύεται και ανεπαρκής στη διαχείριση ενός στοιχειώδους εβδομαδιαίου προγράμματος προπονήσεων.
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Στη Βουλή τα σχολικά
γεύματα και οι συγχωνεύσεις
στη Νίκαια
 
«Όταν και η ίδια ντροπή
ντρέπεται»
 
Η Νανά Σπυροπούλου νέα
Διευθύνουσα Σύμβουλος της
«Eleusis 2023»

Πέθανε ο ποιητής Γιώργος
Κακουλίδης

Γεγονότα

Η CLIA: Η νέα Γενική
Διευθύντρια στην Ευρώπη

Europe Direct Piraeus

O Οργανισμός Λιμένος
Ελευσίνας μέλος της
HELMEPA

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στην
85η ΔΕΘ

EMBARK - The Series «Η
περιπέτεια μας περιμένει»

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

20 Οκτωβρίου 2021, 00.00
«Μαύρη τρύπα» 600.000 ευρώ στη λίστα Πέτσα!
Τα … επιτελικά κριτήρια με βάσει τα...
19 Οκτωβρίου 2021, 18.56
ΚΚΕ: συγκεντρώσεις και περιοδείες στον Πειραιά
Συγκεντρώσεις και περιοδείες για...

Ναυτιλία

20 Οκτωβρίου 2021, 18.41
Η CLIA: Η νέα Γενική Διευθύντρια στην Ευρώπη
– Η Διεθνής Ένωση Εταιρειών...
19 Οκτωβρίου 2021, 18.42
Σε τροχιά σύγκρουσης οι Ναυτεργάτες με την κυβερνητική Ναυτιλιακή πολιτική
Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΝΟ με τον...