Δευτέρα, 02 Αυγούστου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 00:00

Η Norwegian Cruise Line παρουσίασε το Norwegian Prima

Το πρώτο από τα έξι κρουαζιερόπλοια στη νέα πρωτοποριακή κατηγορία της εταιρείας, ανοίγει επίσημα για κρατήσεις μεεντυπωσιακά δρομολόγια σε Βόρεια Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Καραϊβική και Βερμούδες.
 
Το πιο ευρύχωρο νέο σκάφος, προσφέρει τον μεγαλύτερο εξωτερικό χώρο καταστρώματος και τα πιο εκτεταμένα καταλύματα από κάθε νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο
 
 
Η Norwegian Cruise Line, πρωτοπόρος στην παγκόσμια κρουαζιέρα με ιστορία που εδώ και 54 χρόνια αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο, άνοιξε σήμερα για κρατήσεις το πρώτο από τα έξι κρουαζιερόπλοιά της στην πολυαναμενόμενηνέα κατηγορία PrimaClass–την πρώτη νέα κατηγορία κρουαζιερόπλοιων της εταιρείαςτα τελευταία 10 χρόνια.
 
Με ταξίδια που ξεκινούν το καλοκαίρι του 2022, το NorwegianPrima, το πρώτο από τα έξι πλοία της νέας κατηγορίας, θα έχει μήκος 295 μέτρα, εκτόπισμα 142.500 μεικτούς τόνους και θα μπορεί να φιλοξενήσει 3.215 άτομα με διπλάσια χωρητικότητα. Το νέο κρουαζιερόπλοιο αλλάζει τα δεδομένα για την NCL, προσφέροντας στους επισκέπτες συναρπαστικά δρομολόγια, περισσότερους ανοιχτούς χώρους, μελετημένο και εντυπωσιακό σχεδιασμό και ποικιλία νέων εμπειριών, πάντα με την εξαιρετική εξυπηρέτηση της Norwegian.
 
«Παρότι δεν έχουμε ταξιδέψει εδώ κα περισσότερο από ένα χρόνο, δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε και να καινοτομούμε, ούτε για μια στιγμή», δήλωσε ο HarrySommer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. «Στην πραγματικότητα, αυξήσαμε τις εταιρικές επενδύσεις μας για να προσφέρουμε στους επισκέπτες αξέχαστες εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Όχι μόνο θα επανεκκινήσουμε τις κρουαζιέρες αυτόν τον Ιούλιο, αλλά είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που ανακοινώνουμε και την έναρξη ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου, καθώς παρουσιάζουμε την PrimaClass και το NorwegianPrima, το πρώτο πλοίο από μια νέα σειρά ασυναγώνιστων σκαφών».
 
Και ο κ.Sommer συνέχισε: «Είναι μία ακόμα απόδειξη της εξέλιξης της εταιρείας μας, που συνδυάζει τη φιλοσοφία ‘Πρώτα ο Επισκέπτης’ με το πνεύμα καινοτομίας που μας χαρακτηρίζει: τοNorwegianPrima ενσαρκώνει ό,τι αγαπούν οι επισκέπτες στην NCL και ανεβάζει τον πήχη. Αυτή η ολοκαίνουργια κατηγορία πλοίων έχει σχεδιαστεί πραγματικά για να δώσει προτεραιότητα στους επισκέπτες μας».
 
Το κύτος του εκπληκτικού νέου κρουαζιερόπλοιου, που φτιάχτηκε στη Marghera της Ιταλίας, στο ναυπηγείο Fincantieri, είναι εντυπωσιακά φιλοτεχνημένο από τον Ιταλό καλλιτέχνη γκράφιτι ManuelDi Rita, ευρύτερα γνωστό ως «Peeta». Για πρώτη φορά σε πλοίο της NCL, η διακόσμηση του κύτους επεκτείνεται σε όλο το εμπρόσθιο μέρος. Μεταξύ των παγκόσμιας κλάσης αρχιτεκτόνων που συνέβαλαν στη σχεδίαση του NorwegianPrima περιλαμβάνονται ο Ιταλός σχεδιαστήςPieroLissoni και οι κορυφαίες αρχιτεκτονικές εταιρείες RockwellGroup, SMC Design, TillbergDesign of Sweden, YSA DESIGN και το Studio Dado με έδρα το Μαϊάμι, οι οποίοι συνέλαβαν και συνέθεσαν μοναδικά της αισθητική τωνποικίλλωνεστιατορίων, καμπινών και κοινόχρηστων χώρων επί του σκάφους.
 
«Το όνομα "Prima", που σημαίνει "πρώτο" στα ιταλικά, ταιριάζει απόλυτα με την κληρονομιά της εταιρείας μας σε πρωτιές στον κλάδο, αλλά και με τους νέους ιταλούς συνεργάτες μας στο ναυπηγείο Fincantieri», πρόσθεσε ο κ. Sommer.
 
«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Norwegian Cruise Line για την ανάπτυξη της νέας κατηγορίας κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας», δήλωσε ο GiuseppeBono, Διευθύνων Σύμβουλος της Fincantieri. «Το NorwegianPrima σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας μας, η οποία περιλαμβάνει την παράδοση έξι πλοίων επόμενης γενιάς που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν τις εμπειρίες των επισκεπτών σε ένα νέο επίπεδο, με επίκεντρο τον αναβαθμισμένο, ευρύχωρο και μελετημένο σχεδιασμό. Καθώς βγαίνουμε από την παγκόσμια κρίση, αυτή η ανακοίνωση αποτελεί ένα ισχυρό σημάδι ελπίδας για τον κλάδο της κρουαζιέρας και αποτελεί απόδειξη του παγκόσμιου ηγετικού ρόλου της Fincantieri στον κλάδο».
 
Περισσότεροι ανοιχτοί χώροι και αναβαθμισμένες εμπειρίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία
 
«Καινοτομήσαμε στοχευμένα και δημιουργήσαμε το NorwegianPrima για να ξεπεράσουμε τα όρια της συμβατικής κρουαζιέρας, προσφέροντας πιο ανοιχτούς χώρους, design και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, που τοποθετούν τους επισκέπτες μας στο επίκεντρο της εμπειρίας», πρόσθεσε ο κ. Sommer.
 
Το NorwegianPrima θα προσφέρει το υψηλότερου επιπέδου προσωπικό και την μεγαλύτερη αναλογία χώρου από οποιοδήποτε νέο κρουαζιερόπλοιο στη σύγχρονη και premium κατηγορία κρουαζιέρας, παρέχοντας μια απαράμιλλη εμπειρία ταξιδιού. Παράλληλα, θα προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σουίτες που διατίθενται στη θάλασσα, με 13 κατηγορίες, καθώς και τις μεγαλύτερες σουίτες τριών υπνοδωματίων από οποιοδήποτε νέο κρουαζιερόπλοιο και τις μεγαλύτερες καμπίνες της NCL με θέα στον ωκεανό και μπαλκόνια, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων μπάνιων και ντους για τις στάνταρ κατηγορίες καμπινών. Το NorwegianPrima θα προσφέρει, επίσης, τον μεγαλύτερο ανοιχτό χώρο καταστρώματος από οποιοδήποτε νέο κρουαζιερόπλοιο, συμπεριλαμβανομένου περισσότερο συνολικού χώρου καταστρώματος πισίνας από οποιοδήποτε άλλο πλοίο του στόλου της NCL, καθώς και πολλές πισίνες υπερχείλισης και τεράστιους εξωτερικούς διαδρόμους που επιτρέπουν στους επισκέπτες να ατενίζουν τη θάλασσα και να απολαμβάνουντην αύρα του ωκεανού, μαζί με ποικιλία από άλλες, υψηλού επιπέδου εμπειρίες.
 
Το αναβαθμισμένο Haven By Norwegian
 
Με στόχο να χαρίσει στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία πολυτελούς κρουαζιέρας, το «The HavenbyNorwegian» στο NorwegianPrima έχει αναβαθμιστεί και προσφέρει το πιο αποκλειστικό και κεντρικό συγκρότημα σουιτών της εταιρείας. Καταλαμβάνοντας οκτώ καταστρώματα με σουίτες και κοινόχρηστους χώρους, το αποκλειστικής πρόσβασης «ship-within-a-ship» παρέχει στους επισκέπτες ιδιωτικές ανέσεις, εξατομικευμένες υπηρεσίες και τα πιο πολυτελή καταλύματα. Για πρώτη φορά, η εταιρεία μετεγκατέστησε τις 107 σουίτες του Haven στο πίσω μέρος του πλοίου, σε κοντινή απόσταση από ιδιωτικούς ανελκυστήρες αποκλειστικά για χρήση από τους επισκέπτες του Haven. Αυτοί οι ανελκυστήρες ανεβαίνουν απευθείας στους κοινόχρηστους χώρους του Haven, στα καταστρώματα 16 και 17. Η NCL εξέλιξε τον σχεδιασμό του Haven ώστε να είναι πιο ανοιχτό στη θάλασσα από ποτέ. Για πρώτη φορά, κάθε δημόσιος χώρος το Haven προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στον κάθε προορισμό. Το HavenCourtyardτου NorwegianPrima έχει μετατραπεί σε ένα εκτεταμένο HavenSundeck, με μια εκπληκτική νέα πισίνα υπερχείλισης και ένα νέο υπαίθριο σπα με σάουνα με γυάλινους τοίχους.
 
Ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη του design στους αναδιαμορφωμένους αποκλειστικούς χώρους, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και οι σουίτες του Haven έχουν σχεδιαστεί από τον PieroLissoni, έναν από τους σημαντικότερους Ιταλούς σχεδιαστές. Ο Lissoni προσέφερε έναν κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για το The HavenSundeck, το The HavenRestaurant, το The HavenLounge&Bar και το OutdoorSpa: Sauna and ColdRoom.
 
Εξωτερική εμπειρία στην Ocean Boulevard
 
Αναβαθμίζοντας περαιτέρω την ταξιδιωτική εμπειρία που τοποθετεί τους επισκέπτες πρώτους και κατανοώντας την έντονη σχέση τους με τους υπαίθριους χώρους και τηθάλασσα, η NCL επαναπροσδιόρισε το πρωτοποριακόγια τον κλάδο project της «The Waterfront», διπλασιάζοντας το χώρο και προσθέτοντας μεγαλύτερη ποικιλία από εμπειρίες και επιλογές φαγητού από ποτέ, με την OceanBoulevard.
 
Τοποθετημένη στο κατάστρωμα οκτώ, η OceanBoulevard, συνολικού μήκους 4.000 τετραγωνικών μέτρων,περιβάλλει ολόκληρο το κατάστρωμα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περπατήσουν σε ολόκληρο το πλοίο και να απολαύσουν εκπληκτική θέα στον ωκεανό, ενώ έχουν την επιλογή να πάρουν μέρος σε πολλές εξαιρετικές υπαίθριες δραστηριότητες.
alt
Παγκόσμια κουζίνα στο Indulge Food Hall
 
Ως μέρος των πολύπλευρων εμπειριών που προσφέρονται στην OceanBoulevard, η NCL παρουσίασε την πρώτη, υπαίθρια, ανοιχτή αγορά σε πλοίο της: Το IndulgeFoodHall, που δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει την πελατο-κεντρική εμπειρία στο NorwegianPrima, προσφέρει στους επισκέπτες διάφορα είδη μενού από μια ποικιλία γαστρονομικών χώρων, καθώς και έναν συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών τραπεζοκαθισμάτων.
 
Το πρώτο τέτοιου είδους FoodHall της NCL είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, προσφέροντας ποικιλία από κουζίνες και συναρπαστικά χρώματα και μυρωδιές σε 11 χώρους, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων γαστρονομικών «φιλοξενούμενων», όπως το Coco’sπου σερβίρει χειροποίητες γλυκές λιχουδιές, τοQ TexasSmokehouse, με νόστιμα φαγητά του αμερικανικού νότου και μπάρμπεκιου, και τοStarbucks. Το Indulge θα παρουσιάσει για πρώτη φορά χώρους εστίασης που περιλαμβάνουν το SeasideRotisserie, το οποίο προσφέρει μεγάλη ποικιλία ψητών,το Nudls, ένα πολυκατάστημα που σερβίρει πιάτα ζυμαρικών από όλο τον κόσμο, από την Ιταλία έως την Ταϊλάνδη, τοTamara, που ετοιμάζει κλασικά ινδικά πιάτα και πολλές χορτοφαγικές επιλογές. Ακόμα, το LatinQuarter, που σερβίρει κλασικήνοτιοαμερικάνικηκουζίνα με διαφορετικό τρόπο, τοTapasFoodTruck, με streetfood εμπνευσμένο από την ισπανική κουζίνα, τοGardenKitchen, όπου ο επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει σαλάτα όπως την προτιμά,επιλέγοντας ανάμεσασε δεκάδες συστατικά, τοJustDesserts, με κλασικά είδη επιδορπίων, όπως πίτες και κέικ, και το JustIceCream, που σερβίρει όλες τις αγαπημένες γεύσεις παγωτού με κάθε πιθανό τρόπο.
 
Υβριδικά δείπνα στην Ocean Boulevard
 
Δίπλα στις άλλες γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει, η OceanBoulevard θα φιλοξενήσει τρεις επιπλέον χώρους εστίασης, που προσφέρουν τραπεζοκαθίσματα τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους: το OndaByScarpetta, το LosLobos και το The LocalBar&Grill. Το OndabyScarpetta, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο NorwegianEncore το 2019 και είναι επίσης διαθέσιμο στο NorwegianSpirit, θα παρουσιάσει τις πλούσιες και τολμηρές γεύσεις για τις οποίες φημίζονται τα σύγχρονα ιταλικά βραβευμένα εστιατόρια Scarpetta. Ο χώρος, σχεδιασμένος από την εταιρεία Studio Dado, διαθέτει κομψή ατμόσφαιρα, μοντέρνο σχεδιασμό και εκτεταμένη θέα στον ωκεανό, τόσο από τον εσωτερικό όσο και από τον εξωτερικό χώρο. Το LosLobos, το κορυφαίο μεξικάνικο εστιατόριο της NCL, επιστρέφει στο NorwegianPrima για να προσφέρει παραδοσιακές μεξικάνικες γεύσεις με μοντέρνα αίσθηση, σε μια σύγχρονη ατμόσφαιρα, επίσης σχεδιασμένη από το Studio Dado. Τέλος, το ανανεωμένο LocalBar&Grill, σε μια πολυτελή ατμόσφαιρα beachclub, θα έχει ζωντανή μουσική ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν κοκτέιλ και κλασική κουζίνα της Αμερικής.
 
Μια μέρα στην Ocean Boulevard: The Concourse, Infinity Beach, Oceanwalkκαι La Terraza
 
Καθώς η Ocean Boulevard δημιουργήθηκε για να είναι από μόνη της ένας προορισμός εντός του NorwegianPrima, και με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των καθημερινών εμπειριών των επισκεπτών, η NCLαποκάλυψε κι άλλες «πρωτιές», συμπεριλαμβανομένου του The Concourse, ενός υπαίθριου κήπου γλυπτικής που φιλοξενεί έναν τοίχο τέχνης σχεδιασμένο από τον διάσημο καλλιτέχνη David Harber και έξι εγκαταστάσεις που σχεδιάστηκαν από τον AlexanderKrivosheiw, με συναρπαστική τέχνη εμπνευσμένη από την αρχαία μυθολογία και τις σύγχρονες αφηρημένες μορφές. Τα επτά γλυπτά, αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, προσφέρουν εκπληκτικά εφέ που αλλάζουν καθώς ο ήλιος δύει, καθιστώντας τα τέλεια για φωτογραφίες και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να χαλαρώσουν στην παραλία Infinity που διαθέτει δύο πισίνες υπερχείλισης, μία σε κάθε πλευρά του πλοίου και κοντά στην επιφάνεια του ωκεανού, επιτρέποντας για πρώτη φορά στους επισκέπτες της πισίνας να απολαμβάνουν τη θέα της απεραντοσύνης του ωκεανού ενώ κολυμπούν. Οι δύο γυάλινες γέφυρες Oceanwalk, καινούργιες για την NCL, θα προσφέρουν στους επισκέπτες εκπληκτική θέα για φωτογραφίες, που θα τους κάνει να αισθάνονται σαν να περπατούν στον αέρα πάνω από το νερό. Το LaTerraza, ένα υπαίθριο σαλόνι, διαθέτει ένα γραφικό καταφύγιο για τους επισκέπτες για να απολαύσουν τη θέα του έναστρου ουρανού προς τη θάλασσα.
 
Μοναδικά δρομολόγια από το νεότερο κρουαζιερόπλοιο 
 
Καλοκαίρι 2022: Βόρεια Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο
Έπειτα από μια σειρά από εναρκτήριες κρουαζιέρες και από τις αρχές Αυγούστου 2022, το NorwegianPrima θα είναι το νεότερο πλοίο που θα ξεκινήσει δρομολόγια στη Βόρεια Ευρώπη. Από τις 17 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιήσει μια σειρά οκταήμερων ταξιδιών από το Άμστερνταμ, την Ολλανδία και την Κοπεγχάγη, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη Βόρεια Ευρώπη, τα Νορβηγικά φιόρδ και τις περιοχές της Βαλτικής.
 
Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022: Βερμούδες και Καραϊβική
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, το NorwegianPrima θα αναχωρήσει από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας, για ένα διατλαντικό ταξίδι 12 ημερών με σταθμούς το Lerwick της Σκωτίας και μία διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, πριν φτάσει στο Χάλιφαξ της Νέας Σκωτίας και θα τελειώσει το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου πενταήμερο δρομολόγιο μετ' επιστροφής προς τις Βερμούδες, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του ως το νεότερο πλοίο που ταξιδεύει εκεί το φθινόπωρο και το χειμώνα. Στις 15 Οκτωβρίου, θα αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη για ένα 12ήμερο μαγευτικό δρομολόγιο στην Καραϊβική, όπου θα είναι το νεότερο πλοίο στην περιοχή και το πρώτο τη NCL που θα επισκεφθεί το Galveston του Τέξας. Θα έχει ανταποκρίσεις σε Willemstad, Curacao, Kralendijk, Bonaire; Oranjestad, Aruba, με όλες τις επισκέψεις να κυμαίνονται μεταξύ 9 και 10 ωρών στο κάθε λιμάνι. Στις 31 Οκτωβρίου, το NorwegianPrima θα ξεκινήσει την σεζόν του στην Καραϊβική, αναχωρώντας από το Galveston για το Μαϊάμι, σε 11ήμερο δρομολόγιο με επισκέψεις σε Willemstad, Curacao, Kralendijk, Bonaire και στο πρόσφατα ανανεωμένο ιδιωτικό νησί της εταιρείας, GreatStirrupCay, στις Μπαχάμες. Από τις 19 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2022, τοNorwegianPrima θα αναχωρήσει από το Μαϊάμι, προσφέροντας τρεις επταήημερες κρουαζιέρες στη Δυτική Καραϊβική, με επισκέψειςστο HarvestCaye, τον ιδιωτικό προορισμό της εταιρείας στο Μπελίζ, εκτός από άλλα αξιοσημείωτα λιμάνια, όπως το Cozumel, το Μεξικό και το νησί Roatan στην Ονδούρα.
 
Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023: Δυτική Καραϊβική με αναχώρηση από το Ορλάντο της Φλόριντα
Από τις 11 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 19 Μαρτίου 2023, με λιμάνι εκκίνησης το PortCanaveral, στο Ορλάντο της Φλόριντα, τοNorwegianPrima θα κάνει 15 ταξίδια μετ'επιστροφής στη Δυτική Καραϊβική, με δρομολόγια πέντε, επτά και εννέα ημερών, πλούσια σε επισκέψεις σε σημαντικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Cozumel στο Μεξικό, του OchoRios στη Τζαμάικα, τουGrandCayman, τωνCaymanIslands και του ιδιωτικού νησιού της NCL, GreatStirrupCay, στις Μπαχάμες.
alt
Άνοιξη 2023: Βερμούδες
Από τις 28 Μαρτίου έως τις 7 Μαΐου 2023, το NorwegianPrima θα ταξιδέψει σε μια μίνι σεζόν 5ήμερων και κυρίως 7ήμερων ταξιδιών μετ' επιστροφής στις Βερμούδες από τη Νέα Υόρκη. Με ανταπόκριση στο Norfolk της Βιρτζίνια –την πύλη προς την παραλία της Βιρτζίνια και την ιστορική περιοχή του ColonialWilliamsburg–, το πλοίο θα ταξιδέψει επίσης στο Royal NavalDockyard στις Βερμούδες, όπου τα δρομολόγια περιλαμβάνουν μία ή δύο διανυκτερεύσεις στο Royal NavalDockyard, για να επιτρέψουν στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις παρθένες παραλίες με την άνεσή τους.
 
Άνοιξη και Καλοκαίρι 2023: Βόρεια Ευρώπη
Στις 14 Μαΐου, το NorwegianPrima επιστρέφει στην Ισλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη, αναχωρώντας για ένα διατλαντικό ταξίδι 11 ημερών από τη Νέα Υόρκη στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, με σταθμούς στο Χάλιφαξ και το Σίδνεϊ της Νέας Σκωτίας, προτού επισκεφτεί πολλά εντυπωσιακά λιμάνια της Ισλανδίας, συμπεριλαμβανομένου του Akureyri, που βρίσκεται στο μακρύτερο φιόρδ της Ισλανδίας, και του Isafjordur, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ιστορία της Ισλανδίας των Βίκινγκ και τα παρθένα φυσικά θαύματα. Το ταξίδι καταλήγει στο Ρέικιαβικ με μια διανυκτέρευση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στις κοσμοπολίτικες εμπειρίες της πρωτεύουσας της Ισλανδίας, μιας αναπτυσσόμενης γαστρονομικής σκηνής αλλά και μιας ακμάζουσα σκηνής των Τεχνών.
 
Από τις 25 Μαΐου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2023, η καλοκαιρινή σεζόν του Norwegian Prima θα προσφέρει ένα συνδυασμό 10ήμερων και 11ήμερων ταξιδιών από το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας και το Σαουθάμπτον της Αγγλίας, με εκτεταμένο χρόνο παραμονής σε κάθε λιμάνι μεταξύ 9 και 14 ωρών, ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν τα μοναδικάHeritageFjords, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, καθώς το NorwegianPrima θα είναι ένα από τα λίγα πλοία που πληρούν τα κριτήρια για να ταξιδέψουν σε αυτά τα περιβαλλοντικά προστατευμένα νερά. Άλλοι μοναδικοί προορισμοί περιλαμβάνουν το Geiranger της Νορβηγίας, με παραμονή 14 ωρών στο λιμάνι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το πιο διάσημο φιόρδ της Νορβηγίας, το GeirangerFjord, ένα εντυπωσιακό βαθύ μπλε φιόρδ προστατευμένο από την UNESCO, που περιβάλλεται από μαγευτικές, χιονισμένες βουνοκορφές, άγριους καταρράκτες και πλούσια βλάστηση. Οι παγκοσμίως διάσημοι καταρράκτες SevenSisters και το The BridalVeil είναι μόνο δύο από τους πολυάριθμους καταρράκτες που καταλήγουν στην απότομη πλαγιά του βουνού σε όλο το φιόρδ του Geiranger. Το NorwegianPrima θα επισκεφτεί, επίσης, το Olden της Νορβηγίας και θα μείνει 10 ώρες στο λιμάνι με δυνατότητα πρόσβασης των επισκεπτών στον παγετώνα Briksdal, ένα τμήμα του διάσημου παγετώνα Jostedal, όπου οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μέρος σε πεζοπορία σε μοναδικά μονοπάτια.
 
Στις 17 Σεπτεμβρίου, το Norwegian Prima ολοκληρώνει την καλοκαιρινή σεζόν του 2023 με ταξίδι 14 ημερών μετ' επιστροφής από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας, με 7 έως 10 ώρες παραμονή σε κάθε λιμάνι και με επισκέψεις στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, στο Isafjordur και το Akureyri της Ισλανδίας, με μια διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ και ακόμα με επισκέψεις στο Geiranger, Olden και Stavanger της Νορβηγίας.
 
Για αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από το ολοκαίνουργιο NorwegianPrima, κάντε κλικ εδώ.
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

 «Συνάδελφοι Δήμαρχοι
αναλάβετε τις ευθύνες σας»
 
«Παλινωδίες και
κυβερνητική αδράνεια για το
‘’βαθύ κόκκινο’’ στα νησιά»
 
Στα... “προσεχώς” η
αποψίλωση των πρανών
από την Περιφέρεια»

«Όχι στο νέο έγκλημα
στο όρος Αιγάλεω!»
 
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

ΕΥΔΑΠ: Νέα Επιχειρησιακή
Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 

"ΖΩΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ" 
της Ελένης Νίκα  

Σύλλογος Συνταξιούχων
Καπνοβιομηχανιών: Δράσεις
για καλό σκοπό
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

21 Μαΐου 2021, 20.44
Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο...
20 Μαΐου 2021, 18.34
Δράση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά στα Λιπάσματα
Tην Παρασκευή 21/5/2021 στις 7.00 μ.μ. η Νομαρχιακή...

Ναυτιλία

01 Αυγούστου 2021, 09.48
ΠΕΝΕΝ: Μέτρα προστασίας των Ναυτεργατών από τον Καύσωνα
Η Κυβέρνηση της ΝΔ για άλλη μία φορά...
01 Αυγούστου 2021, 09.38
 Πέθανε ο εφοπλιστής Ανδρέας Ποταμιάνος
O εφοπλιστής έγινε κυρίως γνωστός για...
30 Ιουλίου 2021, 22.20
 Γ. Πλακιωτάκης: Ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης
Τη διασφάλιση πόρων ύψους 200...

Πειραιάς

02 Αυγούστου 2021, 00.00
Παρέμβαση για αναστολή μεταβίβασης του 16% της ΟΛΠ στην Cosco
Από κυβερνητικές πηγές  φαίνεται ότι η ΝΔ...
01 Αυγούστου 2021, 23.31
Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης προσχολικής ηλικίας
Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης...