Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 23:17

«Με τον Γιάννη Μώραλη δουλεύουμε για να πάμε τον Πειραιά μπροστά»

damanaki ixthok1
Ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά Πειραιά Δημήτρης Καρύδης μιλώντας στην εκπομπή ΟΤΑ Voice του TheCaller.gr Web TV και τον Δημήτρη Κατσικάρη, αναφέρθηκε στα μεγάλα θέματα του Πειραιά και τη μεγάλη και μεθοδική προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση Μώραλη για να λυθούν προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη επί δεκαετίες.
 
Με μεγάλη εμπειρία και διαδρομή στην πολιτική, ο πρώην βουλευτής Α΄ Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, επέστρεψε στην αυτοδιοίκηση από την οποία ξεκίνησε επί Δημαρχίας του αείμνηστου Γιάννη Παπασπύρου, σε έναν χώρο γνώριμο και οικείο για αυτόν, αφού οι σχέσεις του με τις γειτονιές του Πειραιά και τους απλούς πολίτες παραμένει άρρηκτη και αδιαμεσολάβητη, πέρα από κομματικές παρωπίδες και παραμορφωτικούς φακούς.
 
Έχοντας αναλάβει, δίπλα στον Γιάννη Μώραλη, τον κρίσιμο τομέα του Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, σε μια εποχή δύσκολη, δουλεύει συστηματικά τόσο για τη «γαλάζια ανάπτυξη», όσο και για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας που αποτελεί το νέο πεδίο δράσης σε έναν κόσμο που αλλάζει.
 
Αναφερόμενος σε όσα γίνονται και όσα προγραμματίζονται με μεγάλη επιμέλεια στο Δήμο Πειραιά, μιλάει για το κλείσιμο της πεντηκονταετούς εκκρεμότητας με τον «Πύργο-φάντασμα» που επιτέλους αξιοποιείται, την επιχειρηματική άνοιξη στον Άγιο Διονύσιο, τα έργα ανάπλασης με πρωτοπόρο -υπέρ των πολιτών- εκείνο του Μικρολίμανου, αλλά και τις μεγάλες αλλαγές στην προσβασιμότητα με την (καθυστερημένη) άφιξη Τραμ και Μετρό στην πόλη, εξέλιξη που θα δώσει νέες δυνατότητες στον παραμελημένο Πειραιά.
 
Επιπλέον, κάνει λόγο για την ανάγκη οριστικής επίλυσης του προβλήματος των Δικαστηρίων από την κυβέρνηση, το οποίο χρονίζει παρότι ο Δήμος συνέδραμε με κάθε τρόπο παραχωρώντας το κτίριο της Ραλλείου, ενώ θέτει επί τάπητος το μείζον ζήτημα της υπογειοποίησης των γραμμών του Ηλεκτρικού, ένα εμβληματικό έργο που θα «ενώσει» τον διχοτομημένο Πειραιά.
 
Ακούραστος εργάτης, πάντα δίπλα στον απλό Πειραιώτη, ο Δημήτρης Καρύδης είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να πάρει ο Πειραιάς τη θέση που του αξίζει στον κόσμο των πόλεων – λιμανιών, μετά από δεκαετίες υστέρησης και πολλών εξαγγελιών που δεν τηρήθηκαν.
 
«Λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά» είναι το μήνυμά του και ο ίδιος μπορεί να το υποστηρίξει αυτό, αφού στη διαδρομή του έχει αποδείξει ότι… λέει λίγα και κάνει πολλά.
 
Ολόκληρη η εκπομπή εδώ
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Βραβείο κοινοβουλευτικής
γραφικότητας»
 
Αυξήσεις «φωτιά» στις
αντικειμενικές σε Κερατσίνι
και Δραπετσώνα
 
Απεβίωσε η δημοσιογράφος
Σοφία Αδαμίδου

Στο 40% οι αυξήσεις των
αντικειμενικών στο Πέραμα
 
 
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

Η έκθεση ζωγραφικής και
γλυπτικής της Λιάνας Καρρά
στο Antica cafe

"ΖΩΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ" 
της Ελένης Νίκα  

"Και βγάζω το καπέλο μου…"
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

21 Μαΐου 2021, 20.44
Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο...
20 Μαΐου 2021, 18.34
Δράση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά στα Λιπάσματα
Tην Παρασκευή 21/5/2021 στις 7.00 μ.μ. η Νομαρχιακή...
20 Μαΐου 2021, 18.24
 Οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στον Πειραιά
Η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά καλεί σε...

Ναυτιλία

13 Ιουνίου 2021, 19.50
 ΠΕΝΕΝ: Νέα 24ωρη απεργία στις 16 Ιουνίου
«Το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ πιστό στην γραμμή της...
12 Ιουνίου 2021, 19.40
Συνάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον Γιάννη Πλακιωτάκη
Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας...
11 Ιουνίου 2021, 20.22
“Bravo Sustainability Week 2021”
Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε στην Εβδομάδα...

Πειραιάς