Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 21:39

Νέο απορριμματοφόρο στο Δήμο Περάματος

logoartc_f
Ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο προστέθηκε στο στόλο οχημάτων του Δήμου Περάματος. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει διαρκώς την διαδικασία αναβάθμισης των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, με ξεκάθαρο στόχο και προτεραιότητα, μια πόλη καθαρή με σεβασμό στις Περιβαλλοντικές ευαισθησίες των πολιτών.
 
Παρόντες κατά την παραλαβή του οχήματος ήταν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Λαγουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Στάθης, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και Μικροέργων Ανδρέας Κουλαλόγλου, ο Διευθυντής Περιβάλλοντος Απόστολος Μουστάκης, καθώς και οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου.
 
Tο νέο απορριμματοφόρο έρχεται να εκσυγχρονίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Περάματος, που τα τελευταία χρόνια εξοπλίζεται με νέα οχήματα (απορριμματοφόρα, σάρωθρα, φορτηγά, υδροφόρα κ.α.) πλήρως σύγχρονα και λειτουργικά, έτοιμα να βοηθήσουν τους εργαζομένους να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες του Δήμου.
 
Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι με την προσθήκη ενεργειακά νέων αποδοτικών οχημάτων ο Δήμος Περάματος, εκτός από την προστασία του Περιβάλλοντος, προχωρά και σε μια σημαντική εξοικονόμηση πόρων, καθώς αρκετά από τα παλιά οχήματα καθίστανται συχνά μη λειτουργικά, η επισκευή τους είναι αρκετά πιο δαπανηρή, ενώ και η κατανάλωση καυσίμων είναι σημαντικά πιο αυξημένη.
 
Κατά τη διάρκεια της παραλαβής του νέου απορριμματοφόρου, οι εργαζόμενοι του Δήμου ενημερώθηκαν πλήρως για τον τρόπο οδήγησης και λειτουργίας του κι άκουσαν προσεκτικά τις οδηγίες και τις λεπτομέρειες πλοήγησης του.
 
Ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης δήλωσε σχετικά:
 
«Ο Δήμος Περάματος με την προσθήκη του νέου απορριμματοφόρου συνεχίζει να ενισχύει και να εκσυγχρονίζει ακόμα περισσότερο το στόλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.
Η ενέργεια αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της πολιτικής της Δημοτικής μας αρχής για την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής των απορριμμάτων, της σημαντικής βελτίωσης των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού του Τομέα Καθαριότητας, πάντοτε σύμφωνα με την τήρηση των Ευρωπαϊκών Κανονισμών.
Με την ευκαιρία αυτή θέλω ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου και ιδιαίτερα της Καθαριότητας, οι οποίοι παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας βρίσκονται κοντά στους πολίτες και συμβάλλουν καθοριστικά στην προστασία της δημόσιας υγείας.
Απαρέγκλιτος στόχος μας ήταν και παραμένει να γίνει το Πέραμα μια πόλη φιλική προς το περιβάλλον, ανθρώπινη και καθαρή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».
alt
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

 «Συνάδελφοι Δήμαρχοι
αναλάβετε τις ευθύνες σας»
 
«Παλινωδίες και
κυβερνητική αδράνεια για το
‘’βαθύ κόκκινο’’ στα νησιά»
 
Στα... “προσεχώς” η
αποψίλωση των πρανών
από την Περιφέρεια»

«Όχι στο νέο έγκλημα
στο όρος Αιγάλεω!»
 
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

ΕΥΔΑΠ: Νέα Επιχειρησιακή
Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 

"ΖΩΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ" 
της Ελένης Νίκα  

Σύλλογος Συνταξιούχων
Καπνοβιομηχανιών: Δράσεις
για καλό σκοπό
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

21 Μαΐου 2021, 20.44
Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο...
20 Μαΐου 2021, 18.34
Δράση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά στα Λιπάσματα
Tην Παρασκευή 21/5/2021 στις 7.00 μ.μ. η Νομαρχιακή...

Ναυτιλία

30 Ιουλίου 2021, 22.20
 Γ. Πλακιωτάκης: Ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης
Τη διασφάλιση πόρων ύψους 200...
28 Ιουλίου 2021, 20.01
ΠΕΝΕΝ: Πρόκληση και κοροϊδία …
«Εξευτελιστική και εξοργιστική για...

Πειραιάς

27 Ιουλίου 2021, 18.43
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Πειραιά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο...
27 Ιουλίου 2021, 00.00
Στον Πειραιά θα γίνει «της Χαβούζας»
Του Νίκου Μπελαβίλα   Το...
26 Ιουλίου 2021, 16.26
 ΣΥΡΙΖΑ: Καμπάνια για το κλείσιμο υποκαταστημάτων των τραπεζών
Οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ της...