Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 21:09

Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Κ. Κατσαφάδο

logoartc_f
Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ήταν η συνάντηση του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Κ. Κατσαφάδο, που έγινε κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία του Συλλόγου μας.
 
Ο Πρόεδρος καλωσόρισε τον κ. Κατσαφάδο στα γραφεία του Συλλόγου μια και είναι η πρώτη επίσκεψή του, μετά την επανεκλογή του ως Βουλευτής στην Α’ Πειραιά. Του εξέφρασε τα συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή του και τον ευχαρίστησε για την συνεχή επικοινωνία που επιδιώκει με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, προκειμένου να είναι ενήμερος για τα προβλήματα που απασχολούν το πειραϊκό εμπόριο. 
 
Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις, όπως το κυκλοφοριακό και η καθυστέρηση των έργων τραμ και μετρό και ότι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα της πόλης, η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Νέο Φάληρο ως τον Πειραιά, η δημιουργία της Ιπποδάμειας Αγοράς Τροφίμων, τα επενδυτικά σχέδια της Cosco στο λιμάνι, το Δικαστικό Μέγαρο, τα εγκαταλελειμμένα δημόσια κτίρια στην πόλης, αλλά και το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Πειραιά. 
 
Ο κ. Κατσαφάδος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια που καταβάλει η Αστυνομία για την πάταξη του παρεμπορίου και αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που οδηγούν στην καθυστέρηση των έργων του μετρό. Ενημέρωσε ότι θα πραγματοποιηθεί επιτόπια επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών στα εργοτάξια, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί. Για την καθυστέρηση έναρξης του τραμ, ανέφερε ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα ξεκινήσει η λειτουργία του και για το κυκλοφοριακό της πόλης ότι έγινε ενίσχυση της Τροχαίας και σε προσωπικό και σε μέσα ώστε να ομαλοποιηθεί.
 
Επίσης αναφέρθηκε στα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η πόλη από το λιμάνι της  και τα επενδυτικά σχέδια της Cosco, την ανάπτυξη που θα έρθει αλλά και τις θέσεις εργασίας που θα προκύψουν. Πολύ θετικό για την πόλη είναι και η αξιοποίηση του Πύργου. 
Τέλος  ο κ. Κατσαφάδος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πραγματοποίηση της συνάντησης και δεσμεύθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που του έθεσαν.
 
alt

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Βραβείο κοινοβουλευτικής
γραφικότητας»
 
Αυξήσεις «φωτιά» στις
αντικειμενικές σε Κερατσίνι
και Δραπετσώνα
 
Απεβίωσε η δημοσιογράφος
Σοφία Αδαμίδου

Στο 40% οι αυξήσεις των
αντικειμενικών στο Πέραμα
 
 
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

Η έκθεση ζωγραφικής και
γλυπτικής της Λιάνας Καρρά
στο Antica cafe

"ΖΩΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ" 
της Ελένης Νίκα  

"Και βγάζω το καπέλο μου…"
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

21 Μαΐου 2021, 20.44
Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο...
20 Μαΐου 2021, 18.34
Δράση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά στα Λιπάσματα
Tην Παρασκευή 21/5/2021 στις 7.00 μ.μ. η Νομαρχιακή...
20 Μαΐου 2021, 18.24
 Οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στον Πειραιά
Η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά καλεί σε...

Ναυτιλία

13 Ιουνίου 2021, 19.50
 ΠΕΝΕΝ: Νέα 24ωρη απεργία στις 16 Ιουνίου
«Το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ πιστό στην γραμμή της...
12 Ιουνίου 2021, 19.40
Συνάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον Γιάννη Πλακιωτάκη
Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας...
11 Ιουνίου 2021, 20.22
“Bravo Sustainability Week 2021”
Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε στην Εβδομάδα...

Πειραιάς