Πρόσφατα Νέα

Τα Κούλουμα στην παραλία της Φρεαττύδας

Εκατοντάδες Πειραιώτες κάθε ηλικίας, αλλά και επισκέπτες της πόλης «πλημμύρισαν» την παραλία της Φρεαττύδας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά να γιορτάσουν τα παραδοσιακά Κούλουμα.

Μικροί και μεγάλοι, με κέφι και χαμόγελα, τραγούδησαν και χόρεψαν σε ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τη Χαρά Βέρρα και την ορχήστρα της και πέταξαν χαρταετό, ενώ περισσότερα από 2.500 σαρακοστιανά εδέσματα προσφέρθηκαν στους Πειραιώτες από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά που έπαιξε αποκριάτικες μελωδίες.

Ο Δήμος Πειραιά δώρισε χαρταετούς στα παιδιά, ενώ με το σύνθημα «Κοίτα ψηλά» προσέφερε μια μοναδική οπτική εμπειρία, καθώς τεράστιοι χαρταετοί «πλημμύρισαν» τον Πειραϊκό ουρανό στο φεστιβάλ χαρταετών, μια εναέρια πολύχρωμη «παράσταση» που εντυπωσίασε.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στην παραλία της Φρεαττύδας και αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο.

pireastime koulouma peiraias2

Pin It

Ροή ειδήσεων