Πρόσφατα Νέα

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό μίας 15χρονης κοπέλας, η οποία εξαφανίστηκε στις 13/01 και πρώτες πρωινές ώρες από την περιοχή Γουδή.
Η 15χρονη Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά εξαφανίστηκε από την περιοχή Γουδή στις 13 Ιανουαρίου. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε στις 20/01 για την εξαφάνιση της 15χρονης Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.


Μπόνους έως και 120.000 ευρώ στα δικά τους παιδιά στη ΔΕΗ δίνει η κυβέρνηση την ώρα που κόβει 50% τον μισθό των εργαζόμενων που ασθένησαν τα παιδιά τους όταν πήγαν στα σχολεία που άνοιξε η Κεραμέως!

Σύμφωνα με καταγγελίες ο ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε να δώσει μπόνους έως και 50% του μισθού τους; στα γαλάζια στελέχη του για στόχους που είχαν ήδη επιτευχθεί! Εκ των υστέρων! Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ στις 16 Δεκεμβρίου 2021 αποφασίσθηκε να καθοριστούν οι οικονομικοί στόχοι του… 2021! Μιλάμε για στημένο παιχνίδι: 15 μέρες πριν εκπνεύσει το 2021 γνώριζαν τα οικονομικά αποτελέσματα που είχαν φέρει και έθεσαν τον πήχη τόσο χαμηλά ώστε να διπλασιαστούν οι προσωπικές τους απολαβές!!!

 

Οι οικονομικοί στόχοι που τέθηκαν τέλη του 2021 αποτέλεσαν αι το κριτήριο για τα μπόνους των γαλάζιων διευθυντικών στελεχών για το 2021. Το ύψος των πρόσθετων αυτών αποδοχών (bonus) δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αφού, σύμφωνα με την πολιτική αποδοχών της εταιρείας, δύναται να ανέλθει σε ποσοστό 50% επί των μικτών αποδοχών για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους Γενικούς Διευθυντές και 30% για τους Διευθυντές ΒΟΚ.

Οι μεικτές αποδοχές των τριών πρώτων θέσεων ανέρχονται σε 120.000 ευρώ, 110.000 ευρώ και σε 100.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ακόμη πιο προκλητικό ήταν ότι το ΔΣ αποφάσισε να κατανείμει σε όλους το μπόνους, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να αξιολογήσει ποιος πέτυχε τους προσωπικούς του στόχους!

Εν τω μεταξύ, από τα δημοσιευμένα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ, προκύπτει μεγάλη διάσταση ανάμεσα στο αρχικό ποσό ύψους 309,66 εκατ. ευρώ που είχε προϋπολογίσει για τις επενδύσεις της η εταιρεία και στο ποσό που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο και ανήλθε σε 206,5 εκατ. ευρώ και πιθανά μειώθηκε ακόμη περισσότερο στην εκπνοή του 2021 για να δοθούν τα bonus σε όλους.

Τέλος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν απαντήσεις και στοιχεία για όσα προκλητικά έχουν καταγγελθεί και αποβαίνουν σε βάρος των συμφερόντων του ΔΕΔΔΗΕ, της ΔΕΗ, του δημόσιου συμφέροντος και των πολιτών. «Είναι χαρακτηριστικό της αριστείας των στελεχών της ΝΔ να αναθεωρείται προς τα κάτω ο προϋπολογισμός του ΔΕΔΔΗΕ όπως έγινε δύο φορές στις 8.4.2021 και στις 13.5.2021 καθώς και ο προϋπολογισμός των ετήσιων επενδύσεων», διερωτώνται οι Βουλευτές .

Αναλυτικά η ερώτηση των βουλευτών:

«Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Θέμα: Αριστεία γαλάζιων παιδιών στο ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ που λαμβάνουν χρυσά bonus για στόχους που έχουν ήδη επιτευχθεί, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των συμφερόντων των καταναλωτών

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει επανειλημμένα αναδείξει στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο τη γαλάζια άλωση στο ΔΕΔΔΗΕ με τη δημιουργία νέων διευθυντικών θέσεων, ακόμα και σε διευθύνσεις με λίγους εργαζόμενους, τις αυξήσεις των αποδοχών των γαλάζιων υψηλόβαθμων στελεχών καθώς και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος για αναθέσεις με υπέρογκο κόστος για υγειονομικό εξοπλισμό. Και ενώ ακόμη εκκρεμεί η συζήτηση δύο επερωτήσεων για τα συγκεκριμένα ζητήματα, μία νέα καταγγελία προκύπτει σχετικά με τον καθορισμό από  το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας των οικονομικών στόχων για το 2021 στην εκπνοή του έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ σε συνεδρίαση του την Πέμπτη 16-12-2021 αποφάσισε να καθορίσει τους, οικονομικούς και στρατηγικούς, λειτουργικούς στόχους για το 2021, που θα αποτελέσουν και το κριτήριο για να δοθούν πρόσθετα κίνητρα (bonus) σύμφωνα με την Πολιτική Αποδοχών της Εταιρείας, για τη χρονιά που ήδη όμως είχε σχεδόν ολοκληρωθεί!

Η προκλητική αυτή ενέργεια, με την πρακτική «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει», έρχεται σε αντίθεση με την εταιρική πρακτική καθώς οι στόχοι του κάθε έτους καθορίζονται και συμφωνούνται τον Δεκέμβριο της προηγούμενης χρονιάς -ή έστω αρχές Ιανουαρίου-, και, ανάλογα με το ποσοστό επιτυχίας τους, καθορίζεται το bonus για τα στελέχη.

Δηλαδή, για να υπολογιστούν το bonus των στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ για το 2021, θα έπρεπε τον Δεκέμβριο του 2020 να καθορισθούν οι στόχοι του 2021. Και τον Δεκέμβριο του 2021, που συντάσσεται  ο απολογισμός του 2021, διαπιστώνεται το ποσοστό επιτυχίας του κάθε στόχου και ανάλογα υπολογίζεται και το bonus που θα πάρουν τα στελέχη.

Η απόφαση αυτή του ΔΣ, αν ευσταθούν οι καταγγελίες, έρχεται σε αντίθεση και με την εγκεκριμένη (16.6.2021) από τη Γενική Συνέλευση πολιτική αποδοχών της εταιρείας, όπου ρητά αναφέρεται στο πλαίσιο των μεταβατικών διατάξεων ότι οι στόχοι για το έτος 2021 θα τεθούν έως 31.7.2021.

Στόχος της πρωτοφανούς αυτής επιλογής της γαλάζιας διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ωφεληθούν τα υψηλόβαθμα στελέχη καθώς αποφάσισαν τα κριτήρια των bonus τους ενώ είχε ήδη ολοκληρωθεί η χρονιά και ήταν σε γνώση τους τα στοιχεία λειτουργίας του ΔΕΔΔΗΕ. Έτσι λοιπόν θέτοντας στόχους που είχαν ήδη υλοποιηθεί επέτυχαν το 100% αυτών και άρα δικαιούνται την καταβολή πρόσθετου κινήτρου, με τη μορφή μεταβλητών μικτών αποδοχών, συναρτώμενων από βραχυπρόθεσμη στοχοθεσία (bonus) που δύναται να ανέλθει σε ποσοστό 50% επί των μικτών αποδοχών για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους Γενικούς Διευθυντές και 30% για τους Διευθυντές ΒΟΚ. Οι μεικτές αποδοχές του Διευθύνοντα Συμβούλου και του Αναπληρωτή αυτού ανέρχονται σε 120.000ευρώ και 110.000 ευρώ αντιστοίχως και των Γενικών Διευθυντών σε 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την πολιτική αποδοχών του ΔΕΔΔΗΕ, οι ανωτέρω μεταβλητές μικτές αποδοχές (bonus) θα καταβάλλονται μετά τη δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων και υπό την προϋπόθεση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων συναρτημένων με KPI ‘s (Καίριοι δείκτες απόδοσης) συνδεδεμένων με τον εγκριθέντα από το ΔΣ ετήσιο τακτικό προϋπολογισμό και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Ειδικότερα σύμφωνα με το παράρτημα Ι οι στόχοι που θα ενταχθούν στο σύστημα μεταβλητών αποδοχών συνδέονται με την επίτευξη αποτελεσμάτων σε επίπεδο εταιρείας και ει δυνατόν σε επίπεδο Γενικού Διευθυντή και Διεύθυνσης και αντικατοπτρίζουν την απόδοση του επικεφαλής ανά επίπεδο.

Όμως, ούτε αυτό τηρήθηκε από το ΔΣ που αποφάσισε την καταβολή του πρόσθετου κινήτρου (bonus) σε όλους ανεξαρτήτως με την αιτιολογία ότι  στόχοι τίθενται σε επίπεδο Εταιρείας και δεν επιμερίζονται περαιτέρω στις υποκείμενες αυτής δομές, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας καταμερισμού τους, που οφείλεται σε λόγους που αφορούν στην τεραστίου εύρους και έκτασης αναδιοργάνωση που συντελέστηκε κατά το τρέχον έτος, στο πλαίσιο της ριζικής αλλαγής του μοντέλου εταιρικής διακυβέρνησης του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι στόχοι για το έτος 2021 είχαν τεθεί με την από 18 Δεκεμβρίου 2020  απόφαση του ΔΣ που ενέκρινε τον Προϋπολογισμό Εκμετάλλευσης και Επενδύσεων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Στη συνέχεια ο προϋπολογισμός αυτός αναθεωρήθηκε δύο φορές προς τα κάτω στις 8.4.2021 και στις 13.5.2021 σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΣ που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το σημαντικότερο τμήμα των οικονομικών στόχων της εταιρείας αποτελούν οι επενδύσεις που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία, αρχικά ο προϋπολογισμός των ετήσιων επενδύσεων σύμφωνα με το δημοσιευμένο σχέδιο ανάπτυξης δικτύου 2021-2025 (ΣΑΔ) τον Δεκέμβριο του 2020 είχε οριστεί στο ποσό των 309,66 εκατ. ευρώ. Τελικά ο προϋπολογισμός αυτός μειώθηκε δραστικά και ανήλθε στο ποσό των 206,5 εκ ευρώ σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 631/5.8.2021 απόφαση της ΡΑΕ που ενέκρινε το ΣΑΔ 2021-2025. Και σύμφωνα με τις καταγγελίες το ποσό αυτό μειώθηκε ξανά με απόφαση του ΔΣ στις 16.12.2021 και ανήλθε στο ποσό των 200 εκατομμυρίων, ώστε να εμφανιστεί ως 100% επίτευξη του στόχου των επενδύσεων που συνεπάγεται καταβολή πρόσθετου ποσού (bonus )!

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί και το γεγονός ότι για το έτος 2021 στην ιστοσελίδα της εταιρείας δεν έχει καταχωρηθεί νέα συνεδρίαση ή απόφαση του ΔΣ της εταιρείας μετά τις 5.8.2021 .

Επειδή, οι μεθοδεύσεις που καταγγέλλονται είναι εις βάρος των συμφερόντων του ΔΕΔΔΗΕ, της ΔΕΗ, του δημόσιου συμφέροντος και των πολιτών

Επειδή, τίθεται θέμα δημοσίου συμφέροντος και κατασπατάλησης πόρων των πολιτών

Επειδή, η διοίκηση μιας εταιρείας πρέπει να διασφαλίζει τα συμφερόντα της και όχι να εκμεταλλεύεται  την θέση της για να αποκομίσει πρόσθετα οφέλη

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

 • Για ποιο λόγο και με ποιο νομικό έρεισμα μεταβλήθηκαν οι τιθέμενοι στόχοι προϋπολογισμού  για το έτος 2021 τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους; Ποιόν εξυπηρετεί η θέση των στόχων για το έτος 2021 στο κλείσιμο του έτους αυτού; Ποιοι ήταν οι οικονομικοί στόχοι στην αρχή του 2021, πόσες φορές άλλαξαν και γιατί;
 • Είναι χαρακτηριστικό της αριστείας των στελεχών της ΝΔ να αναθεωρείται προς τα κάτω ο προϋπολογισμός του ΔΕΔΔΗΕ όπως έγινε δύο φορές στις 8.4.2021 και στις 13.5.2021 καθώς και ο προϋπολογισμός των ετήσιων επενδύσεων που το Δεκέμβριο του 2020 είχε οριστεί στο ποσό των 309,66 εκατ. ευρώ και μειώθηκε στο ποσό των 206,5 εκατ. ευρώ την 5η Αυγούστου 2021;
 • Πως δικαιολογείται η μεγάλη απόκλιση που παρουσιάζεται ανάμεσα στις αρχικές εκτιμήσεις για τον προϋπολογισμό της εταιρείας και τον τελικό καθορισμό αυτών  σύμφωνα με τα δημοσιευμένα ΣΑΔ 2021-2025;
 • Έχει ληφθεί απόφαση του ΔΣ για καταβολή bonus για το έτος 2021 ; Με την επίτευξη ποιων στόχων συναρτήθηκε η καταβολή bonus και σε ποιο ύψος ανήλθαν τα σχετικά ποσά; Αποφασίστηκε η προσαύξηση του ποσού αυτού λόγω υπερεπίτευξης στόχων;
 • Ακολουθήθηκε η πολιτική αποδοχών της εταιρείας για την πλήρωση συγκεκριμένων κριτηρίων για την καταβολή των bonus και τηρήθηκε η ημερομηνία της 31.7.2021 για τον καθορισμό των στόχων;
 • Θα παραμείνει αδιάφορος ο Υπουργός ΠΕΝ στη διασπάθιση πόρων που γίνεται στο ΔΕΔΔΗΕ, όπου τα γαλάζια παιδιά μοιράζουν bonus στους εαυτούς τους θέτοντας στόχους στο τέλος της χρονιάς; Θα παρέμβει ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να υπάρχουν ποινές και εισαγγελική έρευνα για προκλητικά bonus δεκάδων χιλιάδων ευρώ -αν όχι και εκατοντάδων- εις βάρος των καταναλωτών, εφόσον αυτά τα προκλητικά bonus καταλήγουν στους λογαριασμούς των καταναλωτών που πλήττονται από την ακραία κρίση ακρίβειας στην ενέργεια που έχει επιτρέψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων

Παρακαλούμε να κατατεθούν προς ενημέρωση της Βουλής και των πολιτών τα ακόλουθα έγγραφα:

1. Η από 18.12.2021 απόφαση του ΔΣ  για την έγκριση του Προϋπολογισμού Εκμετάλλευσης και Επενδύσεων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., έτους 2021.

2. Η από  8.4.2021 απόφαση του ΔΣ για την έγκρισης της αναθεώρησης του Προϋπολογισμό Εκμετάλλευσης και Επενδύσεων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., έτους 2021.

3. Η από  13.5.2021 απόφαση του ΔΣ για την έγκριση της 2ης αναθεώρησης του Προϋπολογισμό Εκμετάλλευσης και Επενδύσεων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., έτους 2021.

4. Η από 16.12.2021 απόφαση του ΔΣ για τον καθορισμό των οικονομικών και λειτουργικών στόχων του 2021

5. Η απόφαση του ΔΣ για την καταβολή πρόσθετου κινήτρου (bonus) για το έτος 2021 στα στελέχη της εταιρείας και το ύψος των παροχών αυτών

Οι ερωτώντες και αιτούντες βουλευτές:

Φάμελλος Σωκράτης
Αβραμάκης Ελευθέριος
Αγαθοπούλου Ειρήνη
Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία)
Αυγέρη Θεοδώρα (Δώρα)
Αυλωνίτης Αλέξανδρος - Χρήστος
Βαγενά Άννα
Βαρδάκης Σωκράτης
Βέττα Καλλιόπη
Γιαννούλης Χρήστος
Γκαρά Αναστασία (Νατάσα)
Γκιόλας Γιάννης
Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
Ζουράρις Κωνσταντίνος
Ηγουμενίδης Νίκος
Θραψανιώτης Εμμανουήλ
Κασιμάτη Ειρήνη (Νίνα)
Κάτσης Μάριος
Καφαντάρη Χαρούλα (Χαρά)
Λάππας Σπυρίδων
Μάλαμα Κυριακή
Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης)
Μάρκου Κωνσταντίνος
Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος
Μιχαηλίδης Ανδρέας
Μουζάλας Γιάννης
Μπαλάφας Γιάννης
Μπάρκας Κωνσταντίνος
Μπουρνούς Γιάννης
Μωραΐτης Αθανάσιος (Θάνος)
Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα
Παπαηλιού Γιώργος
Παπανάτσιου Κατερίνα
Πέρκα Θεοπίστη (Πέτη)
Πούλου Παναγιού (Γιώτα)
Ραγκούσης Γιάννης
Σαντορινιός Νεκτάριος
Σκουρλέτης Παναγιώτης (Πάνος)
Σκουρολιάκος Παναγιώτης (Πάνος)
Σκούφα Ελισσάβετ (Μπέττυ)
Συρμαλένιος Νίκος
Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος
Φίλης Νίκος
Φωτίου Θεανώ
Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης
Χρηστίδου Ραλλία»

 
 

Μείωση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων και μεγάλη μισθολογική ανισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών καταγράφει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, στο νέο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων με τίτλο: «Ακρίβεια, αγοραστική δύναμη και αγορά εργασίας».

To Ινστιτούτο Εργασίας καταγράφει τις επιπτώσεις του κύματος ακρίβειας στο εισόδημα των πολιτών και τις επιδόσεις της αγοράς εργασίας σε σύγκριση με τις αντίστοιχες στα άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Τα βασικά ευρήματα είναι τα εξής:

 • Η απώλεια αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων λόγω του κύματος ακρίβειας συνεχίστηκε και τον Δεκέμβριο του 2021. Συγκεκριμένα η απώλεια αγοραστικής δύναμης του κατώτατου μισθού έφτασε το 10,4%, ενώ του μέσου μισθού των εργαζομένων μερικής απασχόλησης άγγιξε το 13,7%. Τον ίδιο μήνα το μέσο μηνιαίο ατομικό διαθέσιμο εισόδημα απώλεσε περίπου το 7% της αγοραστικής του δύναμης σε ετήσια βάση.
 • Το 2020 οι ετήσιες καθαρές αποδοχές ενός νοικοκυριού με δύο ενήλικες και δύο παιδιά μειώθηκαν σε μονάδες αγοραστικής δύναμης (PPS) έναντι του 2019. Επίσης, στην Ελλάδα οι αποδοχές αυτές αντιστοιχούσαν το 2020 στο 74,3% του μέσου όρου της Ευρωζώνης.
 • Εξίσου μεγάλη είναι η απόκλιση του ποσοστού απασχόλησης έναντι των κρατών-μελών της Ευρωζώνης. Το γ’ τρίμηνο του 2021 η Ελλάδα κατέγραψε τη δεύτερη χειρότερη επίδοση, με την απόκλιση μεταξύ του μέσου όρου της Ευρωζώνης και της Ελλάδας να είναι ίση με 8,8 ποσοστιαίες μονάδες. Επιπλέον, στην Ελλάδα το ποσοστό απασχόλησης των γυναικών το γ’ τρίμηνο του 2021 ήταν πολύ χαμηλότερο από αυτό των ανδρών.
 • Στο ίδιο διάστημα, η Ελλάδα κατέγραψε τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στην Ευρωζώνη όσον αφορά τη μετάβαση από την ανεργία στην απασχόληση και το υψηλότερο ποσοστό μακροχρόνιας ανεργίας (67,1%).
 • Μεγάλη είναι η μισθολογική ανισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Τον Δεκέμβριο του 2020 μεγαλύτερος αριθμός γυναικών απασχολήθηκε σε χαμηλόμισθες θέσεις εργασίας. Ενδεικτικά, στα χαμηλότερα από τον κατώτατο μισθό μισθολογικά κλιμάκια απασχολούνταν κατά μέσο όρο 11% περισσότερες γυναίκες από ό,τι άνδρες, ενώ στα υψηλότερα από τον κατώτατο μισθό μισθολογικά κλιμάκια απασχολούνταν κατά μέσο όρο 43% περισσότεροι άνδρες από ό,τι γυναίκες.

Στο 13,4% διαμορφώθηκε το (επίσημο) ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2021 (από 13,3% τον Οκτώβριο), σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Το αντίστοιχο ποσοστό στην ευρωζώνη είναι 7,2% στην ευρωζώνη και 6,5% στην ΕΕ.

Η Ελλάδα  που "καμαρώνει" για τις «ευκαιρίες» και την «ανάπτυξη» που… έρχεται, είναι πρώτη στην ανεργία των νέων (κάτω των 25 ετών). Συγκεκριμένα,  το ποσοστό ανεργίας στους νέους έφτασε στο 39,1% τον Νοέμβριο του 2021,  από 32,8% τον Οκτώβριο. Ακολουθούν η Ισπανία με ποσοστό ανεργίας των νέων 29,2% και η Ιταλία με 28%. Τον Νοέμβριο του 2021 το ποσοστό ανεργίας των νέων (κάτω 25 ετών) ήταν 15,5% στην ευρωζώνη και 15,4% στην ΕΕ.

<p%20lang="pt"%20dir="ltr">EU%20<a%20href="https://twitter.com/hashtag/youth?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#youth%20<a%20href="https://twitter.com/hashtag/unemployment?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#unemployment%20in%20November%202021:

🇬🇷39,1%
🇪🇸29,2%
🇮🇹28,0%
🇸🇪24,6%
🇵🇹22,4%
🇭🇷20,5%
🇷🇴20,3%
🇸🇰19,5%
🇧🇪18,4%
🇫🇷17,8%
🇫🇮17,3%
🇧🇬15,6%
🇱🇺15,5%
🇪🇪15,4%
🇪🇺15,4%
🇨🇾15,0%
🇱🇻15,0%
🇸🇮12,8%
🇭🇺12,4%
🇱🇹11,8%
🇵🇱11,6%
🇩🇰11,2%
🇮🇪10,9%
🇦🇹10,0%
🇲🇹8,5%
🇨🇿6,5%
🇩🇪6,4%
🇳🇱6,1%Σελίδα 1 από 2

Ροή ειδήσεων

We use cookies

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.