Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 22:10

Ο Σ. Κασιμάτης στην «Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής»

kassimatis
Αυτοδιοικητική επιτυχία για τον Κορυδαλλό στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής συνιστά η εκλογή του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Διάκου. Ο Σταύρος Κασιμάτης εξελέγη με την πλειοψηφούσα παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», ενώ ο Γιάννης Διάκος με τη παράταξη «Αττική Αυτοδιοίκηση Πολιτών», που ήρθε δεύτερη. Ο Κορυδαλλός εκπροσωπείται και στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ μετά την εκλογή του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Μακρυνού.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού σε δήλωσή του μετά τα αποτελέσματα ανέφερε:
«Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους όλους τους συναδέλφους και ειδικά εκείνους που εκπροσωπούν τον Κορυδαλλό. Οφείλουμε όλοι να εργαστούμε για την ανάδειξη των ζητη-μάτων της αυτοδιοίκησης. Οι εκκρεμότητες στην πλήρη εφαρμογή του νέου αυτοδιοικητι-κού χάρτη της χώρας, η αξιοποίηση της έως σήμερα εμπειρίας,  η απρόσκοπτη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης και η συναίσθηση της ευθύνης και της οικονομικής, κυρίως, συγκυρίας, η ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάγκη να επανακαθοριστούν οι προτεραιότητες με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών και η σύγκληση σε προοδευτική και διεκδικητική κατεύθυνση προς όφελος των πολιτών, είναι ζητούμενα από το νέο όργανο το οποίο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του στην πιο κρίσιμη καμπή για την χώρα και την αυτοδιοίκηση.
Έχουμε εκλεγεί για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της Αττικής και να υπερασπι-στούμε με όλες μας τις δυνάμεις όσα με κόπο δημιουργήσαμε στις τοπικές κοινωνίες. Η εκλογή μας στο Δ.Σ της ΠΕΔΑ δεν είναι ξεκομμένη από την λαϊκή εντολή του 2010 αλλά απότοκό της και οφείλουμε να την τιμήσουμε και από αυτή μας την αυτοδιοικητική ιδιότητα.»
Αυτοδιοικητική επιτυχία για τον Κορυδαλλό στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής συνιστά η εκλογή του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Διάκου.

 Ο Σταύρος Κασιμάτης εξελέγη με την πλειοψηφούσα παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», ενώ ο Γιάννης Διάκος με τη παράταξη «Αττική Αυτοδιοίκηση Πολιτών», που ήρθε δεύτερη.

Ο Κορυδαλλός εκπροσωπείται και στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ μετά την εκλογή του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Μακρυνού. Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού σε δήλωσή του μετά τα αποτελέσματα ανέφερε: 

«Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους όλους τους συναδέλφους και ειδικά εκείνους που εκπροσωπούν τον Κορυδαλλό. Οφείλουμε όλοι να εργαστούμε για την ανάδειξη των ζητη-μάτων της αυτοδιοίκησης. Οι εκκρεμότητες στην πλήρη εφαρμογή του νέου αυτοδιοικητι-κού χάρτη της χώρας, η αξιοποίηση της έως σήμερα εμπειρίας,  η απρόσκοπτη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης και η συναίσθηση της ευθύνης και της οικονομικής, κυρίως, συγκυρίας, η ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάγκη να επανακαθοριστούν οι προτεραιότητες με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών και η σύγκληση σε προοδευτική και διεκδικητική κατεύθυνση προς όφελος των πολιτών, είναι ζητούμενα από το νέο όργανο το οποίο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του στην πιο κρίσιμη καμπή για την χώρα και την αυτοδιοίκηση. Έχουμε εκλεγεί για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της Αττικής και να υπερασπι-στούμε με όλες μας τις δυνάμεις όσα με κόπο δημιουργήσαμε στις τοπικές κοινωνίες. Η εκλογή μας στο Δ.Σ της ΠΕΔΑ δεν είναι ξεκομμένη από την λαϊκή εντολή του 2010 αλλά απότοκό της και οφείλουμε να την τιμήσουμε και από αυτή μας την αυτοδιοικητική ιδιότητα.»

 Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Το πρόγραμμα του Αλέξη
Τσίπρα στη ΔΕΘ
 
Έξι χρόνια χωρίς τον Παύλο Φύσσα 

Πέθανε ο Νάνος Βαλαωρίτης

 «Δημοσιοποίηση του νέου Master Plan
της ΟΛΠ ΑΕ»

Γεγονότα

Έρχονται οι  STOMP έτσι όπως δεν
τους έχετε ξαναδεί!!!!

Ανακατασκευή του Ειδικού
Σχολικού Συγκροτήματος
Ραφήνας από τα 
Ελληνικά Πετρέλαια

Ο Πολιτιστικός
Σεπτέμβρης στον
Κορυδαλλό

podosfairiki_synerg.logo1
Επίσημη επίσκεψη στον ΟΛΠ…

Η Blue Circle Engineering
Ltd στην οικογένεια του
Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

13 Σεπτεμβρίου 2019, 17.56
Έξι χρόνια χωρίς τον Παύλο Φύσσα
Τα τελευταία έξι χρόνια ο Σεπτέμβρης...
13 Σεπτεμβρίου 2019, 17.33
Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας...
11 Σεπτεμβρίου 2019, 19.50
«Το περιστατικό στη Λέρο δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αξιοποίηση»
Δήλωση του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της...

Ναυτιλία

13 Σεπτεμβρίου 2019, 17.35
 «Δημοσιοποίηση του νέου Master Plan της ΟΛΠ ΑΕ»
Αίτημα για κατάθεση στο Σώμα της...
13 Σεπτεμβρίου 2019, 17.22
Επίσκεψη Γιάννη Πλακιωτάκη στην Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου
Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού...
10 Σεπτεμβρίου 2019, 00.00
 Ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Περιβαλλοντικό έγκλημα χωρίς τιμωρία
Στις 10 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται...

Πειραιάς

15 Σεπτεμβρίου 2019, 13.05
Εκδήλωση συλλογής σχολικών ειδών στον Πειραιά
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου...
14 Σεπτεμβρίου 2019, 00.00
Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ο...
14 Σεπτεμβρίου 2019, 00.00
«Λιγότερα θαλάσσια απορρίμματα, με τη συμμετοχή  των αλιέων»
Με μεγάλη επιτυχία, και με τη συμμετοχή...