Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 22:10

Ο Σ. Κασιμάτης στην «Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής»

kassimatis
Αυτοδιοικητική επιτυχία για τον Κορυδαλλό στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής συνιστά η εκλογή του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Διάκου. Ο Σταύρος Κασιμάτης εξελέγη με την πλειοψηφούσα παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», ενώ ο Γιάννης Διάκος με τη παράταξη «Αττική Αυτοδιοίκηση Πολιτών», που ήρθε δεύτερη. Ο Κορυδαλλός εκπροσωπείται και στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ μετά την εκλογή του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Μακρυνού.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού σε δήλωσή του μετά τα αποτελέσματα ανέφερε:
«Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους όλους τους συναδέλφους και ειδικά εκείνους που εκπροσωπούν τον Κορυδαλλό. Οφείλουμε όλοι να εργαστούμε για την ανάδειξη των ζητη-μάτων της αυτοδιοίκησης. Οι εκκρεμότητες στην πλήρη εφαρμογή του νέου αυτοδιοικητι-κού χάρτη της χώρας, η αξιοποίηση της έως σήμερα εμπειρίας,  η απρόσκοπτη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης και η συναίσθηση της ευθύνης και της οικονομικής, κυρίως, συγκυρίας, η ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάγκη να επανακαθοριστούν οι προτεραιότητες με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών και η σύγκληση σε προοδευτική και διεκδικητική κατεύθυνση προς όφελος των πολιτών, είναι ζητούμενα από το νέο όργανο το οποίο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του στην πιο κρίσιμη καμπή για την χώρα και την αυτοδιοίκηση.
Έχουμε εκλεγεί για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της Αττικής και να υπερασπι-στούμε με όλες μας τις δυνάμεις όσα με κόπο δημιουργήσαμε στις τοπικές κοινωνίες. Η εκλογή μας στο Δ.Σ της ΠΕΔΑ δεν είναι ξεκομμένη από την λαϊκή εντολή του 2010 αλλά απότοκό της και οφείλουμε να την τιμήσουμε και από αυτή μας την αυτοδιοικητική ιδιότητα.»
Αυτοδιοικητική επιτυχία για τον Κορυδαλλό στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής συνιστά η εκλογή του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Διάκου.

 Ο Σταύρος Κασιμάτης εξελέγη με την πλειοψηφούσα παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», ενώ ο Γιάννης Διάκος με τη παράταξη «Αττική Αυτοδιοίκηση Πολιτών», που ήρθε δεύτερη.

Ο Κορυδαλλός εκπροσωπείται και στην Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ μετά την εκλογή του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Μακρυνού. Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού σε δήλωσή του μετά τα αποτελέσματα ανέφερε: 

«Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους όλους τους συναδέλφους και ειδικά εκείνους που εκπροσωπούν τον Κορυδαλλό. Οφείλουμε όλοι να εργαστούμε για την ανάδειξη των ζητη-μάτων της αυτοδιοίκησης. Οι εκκρεμότητες στην πλήρη εφαρμογή του νέου αυτοδιοικητι-κού χάρτη της χώρας, η αξιοποίηση της έως σήμερα εμπειρίας,  η απρόσκοπτη χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης και η συναίσθηση της ευθύνης και της οικονομικής, κυρίως, συγκυρίας, η ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ανάγκη να επανακαθοριστούν οι προτεραιότητες με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών και η σύγκληση σε προοδευτική και διεκδικητική κατεύθυνση προς όφελος των πολιτών, είναι ζητούμενα από το νέο όργανο το οποίο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του στην πιο κρίσιμη καμπή για την χώρα και την αυτοδιοίκηση. Έχουμε εκλεγεί για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της Αττικής και να υπερασπι-στούμε με όλες μας τις δυνάμεις όσα με κόπο δημιουργήσαμε στις τοπικές κοινωνίες. Η εκλογή μας στο Δ.Σ της ΠΕΔΑ δεν είναι ξεκομμένη από την λαϊκή εντολή του 2010 αλλά απότοκό της και οφείλουμε να την τιμήσουμε και από αυτή μας την αυτοδιοικητική ιδιότητα.»

 Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Εξηγήσεις για τις ακτοπλοϊκές
συγκοινωνίες στης Κυκλάδες»
 
«Λαϊκιστής είναι αυτός που ξοδεύει 
χρήματα ασυστόλως» 

Η αλήθεια για την ανάπλαση
στην περιοχή Αγ. Διονυσίου

Συναντήσεις με
εκπροσώπους της Τ.Α.
της Θεσσαλονίκης
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«La politica della Grecia»
στην αίθουσα Τέχνης
Art Prisma

Συνάντηση ΟΛΠ με
Γ. Πατούλη για την επέκταση
του λιμανιού 

podosfairiki_synerg.logo1
 «Άλμα»: Το μυθιστόρημα
του Χρήστου Χρυσόπουλου
από τις Εκδόσεις ΝΕΦΕΛΗ

Νέα διάκριση για την
Celestyal Cruises
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

24 Ιανουαρίου 2020, 00.16
Το ακούσαμε και αυτό …
Ο υπουργός Επικρατείας «πάγωσε» την...
23 Ιανουαρίου 2020, 21.29
 «Η προστασία των εργαζομένων και η  ναυπηγική βιομηχανία»
Ανακοίνωση του τμήματος Ναυτιλίας...
22 Ιανουαρίου 2020, 23.29
«Λαϊκιστής είναι αυτός που ξοδεύει χρήματα ασυστόλως»
Σχετικά με την ανακοίνωση του...

Ναυτιλία

22 Ιανουαρίου 2020, 23.24
«Εξηγήσεις για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στης Κυκλάδες»
Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας...
22 Ιανουαρίου 2020, 21.17
Συνάντηση ΟΛΠ με Γ. Πατούλη για την επέκταση του λιμανιού
Η επέκταση του επιβατικού λιμένα...
22 Ιανουαρίου 2020, 19.40
ΠΕΝΕΝ: Αυξήσεις ψίχουλα στον κατώτατο μισθό
Θυσία στον βωμό της καπιταλιστικής...

Πειραιάς

24 Ιανουαρίου 2020, 00.11
1,2 τόνοι κάνναβης μέσα σε... χουρμάδες
Περισσότερο από ένα τόνο κάνναβης...
23 Ιανουαρίου 2020, 21.51
 Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ....
22 Ιανουαρίου 2020, 19.48
 Αντιδράσεις για την επέκταση του λιμανιού …
Ανακοίνωση των «Ενεργών Πολιτών» για τις...