Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 22:31

Σ. Κασιμάτης : Συνεργασία με τη σχολική κοινότητα

kassimatis
Τη δέσμευση ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στους μαθητές, συμπαραστάτης σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα εκφράζει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, εύχεται καλή χρονιά, ενώ όσον αφορά στις καθυστερήσεις στην παραλαβή των σχολικών βιβλίων υπογραμμίζει ότι σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα ο Δήμος Κορυδαλλού ξεκινά τη διανομή των σχολικών εγχειριδίων που παραλαμβάνονται, ώστε να φτάσουν εγκαίρως στους μαθητές.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:
«Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, βρίσκει την σχολική κοινότητα αναστατωμένη, οι σημαντικές ελλείψεις τόσο στην υλικοτεχνική υποδομή όσο και στο έμψυχο δυναμικό, δεν μας επιτρέπουν να μην αγωνιούμε για το μέλλον. Καλούμαστε από τις συνθήκες να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη αγωνιστικότητα και εγρήγορση, προστατεύοντας έτσι όσα παλαιότερα κερδίσαμε, πάντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τους κατοίκους του Κορυδαλλού και να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία και την κοινωνική πολιτική και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, εξασφαλίσαμε την έγκαιρη παραλαβή των σχολικών εγχειριδίων ώστε να διανεμηθούν από την πρώτη κιόλας ημέρα στους μαθητές μας.
Η δημοτική αρχή, με συστηματική προσπάθεια και αγώνες κατάφερε να ολοκληρώσει μέ-χρι την προηγούμενη χρονιά ένα μεγάλο πρόγραμμα κατασκευής σχολικών κτηρίων λύνο-ντας έτσι το σοβαρότατο πρόβλημα της διπλοβάρδιας, ενώ η ολοκλήρωση και η λειτουργία του 8ου  Νηπιαγωγείου και των νέων αιθουσών του 9ου Δημοτικού δημιούργησαν δύο ακόμη στολίδια στην κτηριακή υποδομή των εκπαιδευτηρίων της πόλης. Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ, οι προσπάθειές μας είναι στραμμένες στην επίσπευση της έναρξης των εργασιών κατασκευής του Ειδικού Σχολείου και του κλειστού γυμναστηρίου επί της οδού Σταματοπούλου και της δημοπράτησης του 21ου Νηπιαγωγείου, ενώ οι πιέσεις μας προς τον ΟΣΚ για την ολοκλήρωση του 6ου και 8ου Δημοτικού συνεχίζονται αμείωτες.
Φίλες και φίλοι,
Θέσαμε όλες μας τις δυνάμεις σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες συντή-ρησης των σχολικών κτιρίων και να εξασφαλίσουμε την υγιεινή και την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους, έχοντας ελάχιστα έσοδα από κρατικούς πόρους, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε και φέτος τα προγράμματα χορού και θεατρικής αγωγής σε όλα τα σχολεία μας, συμβάλλοντας έτσι στο να αποκτήσουν οι μαθητές μας ακόμη περισσότερες δεξιότητες και γνώσεις. Η δημοτική αρχή είναι εδώ για να αφουγκράζεται τις ανάγκες, να συνεργάζεται με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς των μαθητών, να προνοεί και να προγραμματίζει πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Καλωσορίζουμε στα θρανία τους μαθητές των σχολείων της πόλης. Καλωσορίζουμε με ξεχωριστή αγάπη τα «πρωτάκια» μας. Τα σχολεία μας είναι μια ζεστή αγκαλιά, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, η διοίκηση του δήμου είμαστε κοντά στα παιδιά σε κάθε πρόβλημα και κάθε ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργική διάθεση».
Τη δέσμευση ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στους μαθητές, συμπαραστάτης σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα εκφράζει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.

Απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, εύχεται καλή χρονιά, ενώ όσον αφορά στις καθυστερήσεις στην παραλαβή των σχολικών βιβλίων υπογραμμίζει ότι σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα ο Δήμος Κορυδαλλού ξεκινά τη διανομή των σχολικών εγχειριδίων που παραλαμβάνονται, ώστε να φτάσουν εγκαίρως στους μαθητές. 

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

«Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, βρίσκει την σχολική κοινότητα αναστατωμένη, οι σημαντικές ελλείψεις τόσο στην υλικοτεχνική υποδομή όσο και στο έμψυχο δυναμικό, δεν μας επιτρέπουν να μην αγωνιούμε για το μέλλον. Καλούμαστε από τις συνθήκες να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη αγωνιστικότητα και εγρήγορση, προστατεύοντας έτσι όσα παλαιότερα κερδίσαμε, πάντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τους κατοίκους του Κορυδαλλού και να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία και την κοινωνική πολιτική και το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, εξασφαλίσαμε την έγκαιρη παραλαβή των σχολικών εγχειριδίων ώστε να διανεμηθούν από την πρώτη κιόλας ημέρα στους μαθητές μας. Η δημοτική αρχή, με συστηματική προσπάθεια και αγώνες κατάφερε να ολοκληρώσει μέ-χρι την προηγούμενη χρονιά ένα μεγάλο πρόγραμμα κατασκευής σχολικών κτηρίων λύνο-ντας έτσι το σοβαρότατο πρόβλημα της διπλοβάρδιας, ενώ η ολοκλήρωση και η λειτουργία του 8ου  Νηπιαγωγείου και των νέων αιθουσών του 9ου Δημοτικού δημιούργησαν δύο ακόμη στολίδια στην κτηριακή υποδομή των εκπαιδευτηρίων της πόλης.

Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ, οι προσπάθειές μας είναι στραμμένες στην επίσπευση της έναρξης των εργασιών κατασκευής του Ειδικού Σχολείου και του κλειστού γυμναστηρίου επί της οδού Σταματοπούλου και της δημοπράτησης του 21ου Νηπιαγωγείου, ενώ οι πιέσεις μας προς τον ΟΣΚ για την ολοκλήρωση του 6ου και 8ου Δημοτικού συνεχίζονται αμείωτες. 

Φίλες και φίλοι, Θέσαμε όλες μας τις δυνάμεις σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες συντή-ρησης των σχολικών κτιρίων και να εξασφαλίσουμε την υγιεινή και την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους, έχοντας ελάχιστα έσοδα από κρατικούς πόρους, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε και φέτος τα προγράμματα χορού και θεατρικής αγωγής σε όλα τα σχολεία μας, συμβάλλοντας έτσι στο να αποκτήσουν οι μαθητές μας ακόμη περισσότερες δεξιότητες και γνώσεις.

Η δημοτική αρχή είναι εδώ για να αφουγκράζεται τις ανάγκες, να συνεργάζεται με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς των μαθητών, να προνοεί και να προγραμματίζει πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Καλωσορίζουμε στα θρανία τους μαθητές των σχολείων της πόλης. Καλωσορίζουμε με ξεχωριστή αγάπη τα «πρωτάκια» μας. Τα σχολεία μας είναι μια ζεστή αγκαλιά, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, η διοίκηση του δήμου είμαστε κοντά στα παιδιά σε κάθε πρόβλημα και κάθε ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργική διάθεση».

 Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Εξηγήσεις για τις ακτοπλοϊκές
συγκοινωνίες στης Κυκλάδες»
 
«Λαϊκιστής είναι αυτός που ξοδεύει 
χρήματα ασυστόλως» 

Η αλήθεια για την ανάπλαση
στην περιοχή Αγ. Διονυσίου

Συναντήσεις με
εκπροσώπους της Τ.Α.
της Θεσσαλονίκης
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«La politica della Grecia»
στην αίθουσα Τέχνης
Art Prisma

Συνάντηση ΟΛΠ με
Γ. Πατούλη για την επέκταση
του λιμανιού 

podosfairiki_synerg.logo1
 «Άλμα»: Το μυθιστόρημα
του Χρήστου Χρυσόπουλου
από τις Εκδόσεις ΝΕΦΕΛΗ

Νέα διάκριση για την
Celestyal Cruises
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

24 Ιανουαρίου 2020, 00.16
Το ακούσαμε και αυτό …
Ο υπουργός Επικρατείας «πάγωσε» την...
23 Ιανουαρίου 2020, 21.29
 «Η προστασία των εργαζομένων και η  ναυπηγική βιομηχανία»
Ανακοίνωση του τμήματος Ναυτιλίας...
22 Ιανουαρίου 2020, 23.29
«Λαϊκιστής είναι αυτός που ξοδεύει χρήματα ασυστόλως»
Σχετικά με την ανακοίνωση του...

Ναυτιλία

22 Ιανουαρίου 2020, 23.24
«Εξηγήσεις για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στης Κυκλάδες»
Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας...
22 Ιανουαρίου 2020, 21.17
Συνάντηση ΟΛΠ με Γ. Πατούλη για την επέκταση του λιμανιού
Η επέκταση του επιβατικού λιμένα...
22 Ιανουαρίου 2020, 19.40
ΠΕΝΕΝ: Αυξήσεις ψίχουλα στον κατώτατο μισθό
Θυσία στον βωμό της καπιταλιστικής...

Πειραιάς

24 Ιανουαρίου 2020, 00.11
1,2 τόνοι κάνναβης μέσα σε... χουρμάδες
Περισσότερο από ένα τόνο κάνναβης...
23 Ιανουαρίου 2020, 21.51
 Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ....
22 Ιανουαρίου 2020, 19.48
 Αντιδράσεις για την επέκταση του λιμανιού …
Ανακοίνωση των «Ενεργών Πολιτών» για τις...