Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011 22:31

Σ. Κασιμάτης : Συνεργασία με τη σχολική κοινότητα

kassimatis
Τη δέσμευση ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στους μαθητές, συμπαραστάτης σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα εκφράζει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης. Απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, εύχεται καλή χρονιά, ενώ όσον αφορά στις καθυστερήσεις στην παραλαβή των σχολικών βιβλίων υπογραμμίζει ότι σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα ο Δήμος Κορυδαλλού ξεκινά τη διανομή των σχολικών εγχειριδίων που παραλαμβάνονται, ώστε να φτάσουν εγκαίρως στους μαθητές.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:
«Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, βρίσκει την σχολική κοινότητα αναστατωμένη, οι σημαντικές ελλείψεις τόσο στην υλικοτεχνική υποδομή όσο και στο έμψυχο δυναμικό, δεν μας επιτρέπουν να μην αγωνιούμε για το μέλλον. Καλούμαστε από τις συνθήκες να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη αγωνιστικότητα και εγρήγορση, προστατεύοντας έτσι όσα παλαιότερα κερδίσαμε, πάντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τους κατοίκους του Κορυδαλλού και να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία και την κοινωνική πολιτική και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, εξασφαλίσαμε την έγκαιρη παραλαβή των σχολικών εγχειριδίων ώστε να διανεμηθούν από την πρώτη κιόλας ημέρα στους μαθητές μας.
Η δημοτική αρχή, με συστηματική προσπάθεια και αγώνες κατάφερε να ολοκληρώσει μέ-χρι την προηγούμενη χρονιά ένα μεγάλο πρόγραμμα κατασκευής σχολικών κτηρίων λύνο-ντας έτσι το σοβαρότατο πρόβλημα της διπλοβάρδιας, ενώ η ολοκλήρωση και η λειτουργία του 8ου  Νηπιαγωγείου και των νέων αιθουσών του 9ου Δημοτικού δημιούργησαν δύο ακόμη στολίδια στην κτηριακή υποδομή των εκπαιδευτηρίων της πόλης. Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ, οι προσπάθειές μας είναι στραμμένες στην επίσπευση της έναρξης των εργασιών κατασκευής του Ειδικού Σχολείου και του κλειστού γυμναστηρίου επί της οδού Σταματοπούλου και της δημοπράτησης του 21ου Νηπιαγωγείου, ενώ οι πιέσεις μας προς τον ΟΣΚ για την ολοκλήρωση του 6ου και 8ου Δημοτικού συνεχίζονται αμείωτες.
Φίλες και φίλοι,
Θέσαμε όλες μας τις δυνάμεις σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες συντή-ρησης των σχολικών κτιρίων και να εξασφαλίσουμε την υγιεινή και την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους, έχοντας ελάχιστα έσοδα από κρατικούς πόρους, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε και φέτος τα προγράμματα χορού και θεατρικής αγωγής σε όλα τα σχολεία μας, συμβάλλοντας έτσι στο να αποκτήσουν οι μαθητές μας ακόμη περισσότερες δεξιότητες και γνώσεις. Η δημοτική αρχή είναι εδώ για να αφουγκράζεται τις ανάγκες, να συνεργάζεται με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς των μαθητών, να προνοεί και να προγραμματίζει πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Καλωσορίζουμε στα θρανία τους μαθητές των σχολείων της πόλης. Καλωσορίζουμε με ξεχωριστή αγάπη τα «πρωτάκια» μας. Τα σχολεία μας είναι μια ζεστή αγκαλιά, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, η διοίκηση του δήμου είμαστε κοντά στα παιδιά σε κάθε πρόβλημα και κάθε ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργική διάθεση».
Τη δέσμευση ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά στους μαθητές, συμπαραστάτης σε όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα εκφράζει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.

Απευθυνόμενος σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, εύχεται καλή χρονιά, ενώ όσον αφορά στις καθυστερήσεις στην παραλαβή των σχολικών βιβλίων υπογραμμίζει ότι σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα ο Δήμος Κορυδαλλού ξεκινά τη διανομή των σχολικών εγχειριδίων που παραλαμβάνονται, ώστε να φτάσουν εγκαίρως στους μαθητές. 

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

«Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, βρίσκει την σχολική κοινότητα αναστατωμένη, οι σημαντικές ελλείψεις τόσο στην υλικοτεχνική υποδομή όσο και στο έμψυχο δυναμικό, δεν μας επιτρέπουν να μην αγωνιούμε για το μέλλον. Καλούμαστε από τις συνθήκες να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη αγωνιστικότητα και εγρήγορση, προστατεύοντας έτσι όσα παλαιότερα κερδίσαμε, πάντα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τους κατοίκους του Κορυδαλλού και να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας στον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία και την κοινωνική πολιτική και το αποδεικνύουμε καθημερινά.

Σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, εξασφαλίσαμε την έγκαιρη παραλαβή των σχολικών εγχειριδίων ώστε να διανεμηθούν από την πρώτη κιόλας ημέρα στους μαθητές μας. Η δημοτική αρχή, με συστηματική προσπάθεια και αγώνες κατάφερε να ολοκληρώσει μέ-χρι την προηγούμενη χρονιά ένα μεγάλο πρόγραμμα κατασκευής σχολικών κτηρίων λύνο-ντας έτσι το σοβαρότατο πρόβλημα της διπλοβάρδιας, ενώ η ολοκλήρωση και η λειτουργία του 8ου  Νηπιαγωγείου και των νέων αιθουσών του 9ου Δημοτικού δημιούργησαν δύο ακόμη στολίδια στην κτηριακή υποδομή των εκπαιδευτηρίων της πόλης.

Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ, οι προσπάθειές μας είναι στραμμένες στην επίσπευση της έναρξης των εργασιών κατασκευής του Ειδικού Σχολείου και του κλειστού γυμναστηρίου επί της οδού Σταματοπούλου και της δημοπράτησης του 21ου Νηπιαγωγείου, ενώ οι πιέσεις μας προς τον ΟΣΚ για την ολοκλήρωση του 6ου και 8ου Δημοτικού συνεχίζονται αμείωτες. 

Φίλες και φίλοι, Θέσαμε όλες μας τις δυνάμεις σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες συντή-ρησης των σχολικών κτιρίων και να εξασφαλίσουμε την υγιεινή και την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους, έχοντας ελάχιστα έσοδα από κρατικούς πόρους, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε και φέτος τα προγράμματα χορού και θεατρικής αγωγής σε όλα τα σχολεία μας, συμβάλλοντας έτσι στο να αποκτήσουν οι μαθητές μας ακόμη περισσότερες δεξιότητες και γνώσεις.

Η δημοτική αρχή είναι εδώ για να αφουγκράζεται τις ανάγκες, να συνεργάζεται με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς των μαθητών, να προνοεί και να προγραμματίζει πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Καλωσορίζουμε στα θρανία τους μαθητές των σχολείων της πόλης. Καλωσορίζουμε με ξεχωριστή αγάπη τα «πρωτάκια» μας. Τα σχολεία μας είναι μια ζεστή αγκαλιά, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, η διοίκηση του δήμου είμαστε κοντά στα παιδιά σε κάθε πρόβλημα και κάθε ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργική διάθεση».

 Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Το πρόγραμμα του Αλέξη
Τσίπρα στη ΔΕΘ
 
Έξι χρόνια χωρίς τον Παύλο Φύσσα 

Πέθανε ο Νάνος Βαλαωρίτης

 «Δημοσιοποίηση του νέου Master Plan
της ΟΛΠ ΑΕ»

Γεγονότα

Έρχονται οι  STOMP έτσι όπως δεν
τους έχετε ξαναδεί!!!!

Ανακατασκευή του Ειδικού
Σχολικού Συγκροτήματος
Ραφήνας από τα 
Ελληνικά Πετρέλαια

Ο Πολιτιστικός
Σεπτέμβρης στον
Κορυδαλλό

podosfairiki_synerg.logo1
Επίσημη επίσκεψη στον ΟΛΠ…

Η Blue Circle Engineering
Ltd στην οικογένεια του
Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

13 Σεπτεμβρίου 2019, 17.56
Έξι χρόνια χωρίς τον Παύλο Φύσσα
Τα τελευταία έξι χρόνια ο Σεπτέμβρης...
13 Σεπτεμβρίου 2019, 17.33
Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας...
11 Σεπτεμβρίου 2019, 19.50
«Το περιστατικό στη Λέρο δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αξιοποίηση»
Δήλωση του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της...

Ναυτιλία

13 Σεπτεμβρίου 2019, 17.35
 «Δημοσιοποίηση του νέου Master Plan της ΟΛΠ ΑΕ»
Αίτημα για κατάθεση στο Σώμα της...
13 Σεπτεμβρίου 2019, 17.22
Επίσκεψη Γιάννη Πλακιωτάκη στην Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου
Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού...
10 Σεπτεμβρίου 2019, 00.00
 Ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Περιβαλλοντικό έγκλημα χωρίς τιμωρία
Στις 10 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται...

Πειραιάς

15 Σεπτεμβρίου 2019, 13.05
Εκδήλωση συλλογής σχολικών ειδών στον Πειραιά
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου...
14 Σεπτεμβρίου 2019, 00.00
Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ο...
14 Σεπτεμβρίου 2019, 00.00
«Λιγότερα θαλάσσια απορρίμματα, με τη συμμετοχή  των αλιέων»
Με μεγάλη επιτυχία, και με τη συμμετοχή...