Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 21:45

Celestyal Cruises: Ολοκληρώνονται με επιτυχία τα καλοκαιρινά δρομολόγια

logoartc_f
Η Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο πρόκειται να ολοκληρώσει με επιτυχία και βάσει του αρχικού της προγραμματισμού τα ειδικά καλοκαιρινά της δρομολόγια.
 
Πιο συγκεκριμένα, το «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με τοCelestyalOlympiaκαι το προσαρμοσμένο «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με τοCelestyalCrystal,θα έχουν ως καταληκτική ημερομηνία για φέτος τις 30 Αυγούστου και τις 28 Αυγούστουαντίστοιχα. Η καλοκαιρινή περίοδος του 2021 αποτέλεσε ένα πρώτο σημαντικό βήμα στη σταδιακή επαναφορά σε μία κανονική περίοδο λειτουργίας μετά από την παρατεταμένη παύση του 2020.Η επιτυχημένη εφαρμογή των ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας που συμφωνήθηκαν από κοινού με τις υγειονομικές αρχές και υιοθετήθηκαν από τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA) ήταν πραγματικά καθοριστική στο να εξασφαλίσουν μία θετική αλλά και αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους φιλοξενούμενούς της όσο και για το πλήρωμα της Celestyalμετά από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.
 
Η εταιρεία το φθινόπωρο και το χειμώνα επικεντρώνεταικυρίως στην προσέλκυση επισκεπτών από πιο μακρινές αγορές, όπου αποτελούν την κύρια πηγή επιβατών για τις πιο σύντομες κρουαζιέρες της των τριών ή τεσσάρων διανυκτερεύσεων. Με τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τη συνεχή εξέλιξη και επιβολή επιπρόσθετων περιορισμών που θα ισχύσουν στις περισσότερες αγορές όπου επιλέγουν κρουαζιέρες για αργότερα μέσα στη χρονιά, είναι εμφανές ότι οι ταξιδιώτες είναι λιγότερο πρόθυμοι να ταξιδέψουν το προσεχές φθινόπωρο ή το χειμώνα, κυρίως σε μικρότερης διάρκειας κρουαζιέρες.  Για αυτό το λόγο, η CelestyalCruises αποφάσισε να ματαιώσει τις κρουαζιέρες για το φθινόπωρο και το χειμώνα και να επανεκιννήσει τα δρομολόγια της το Μάρτιο 2022 βάσει και του προγράμματος που έχει ανακοινώσει, καθώς διαφαίνεται ότι μέχρι τότε οι συνθήκες θα έχουν επανέλθει σε μία κανονικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, όσοι επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την αναστολή των κρουαζιέρωνπου θα πραγματοποιούνταν εντός του χρονικού διαστήματος Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου του 2021, θα έχουν την επιλογή είτε να λάβουν πλήρη επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλαν, είτε να εξαργυρώσουν τη προκαταβολή τους σε κρουαζιέρες του 2022 ή του 2023, λαμβάνοντας 20% επιπρόσθετη έκπτωση στο επόμενο ταξίδι τους.
 
«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τους συναδέλφους τόσο στην ξηρά όσο και εν πλω, τους συνεργάτες και τις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε,με τους οποίους συνεργαστήκαμε πολύ στενά για αυτή την επιτυχημένη αλλά με πολλές προκλήσεις καλοκαιρινή περίοδο, για να προσφέρουμε μία εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας, με την παράλληλη εφαρμογή των ενισχυμένων και αυστηρών πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής. Έχουμε την πεποίθηση ότι λάβαμε τη σωστή απόφαση να μην προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων για το φθινόπωρο και χειμώνα.Η CelestyalCruisesσυνεχίζει να προσελκύει ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών της από πολλές αγορές παγκοσμίως που η κάθε μία έχει μία συγκεκριμένη προτιμώμενη περίοδο ταξιδιού, ενώ ήταν κατανοητό πως οι επισκέπτες από τις κύριες αγορές μας δεν επιθυμούσαν την αναστάτωση από τις συνεχείς μεταβολές στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς,κυρίωςόσον αφορά στις κρουαζιέρες μικρότερης διάρκειας του φθινοπώρου και του χειμώνα.
Σημειωτέον δε ότι και στην αρχή της πανδημίας το 2020, ήμασταν μία από τις πρώτες εταιρείες κρουαζιέρας που αναστείλαμε την λειτουργία μας, αντιλαμβανόμενοι τη λειτουργική πραγματικότητα, κάτι το οποίο πράττουμε και στη συγκεκριμένη  περίπτωση,» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της CelestyalCruises, κ.Κρις Θεοφιλίδης. 
 
HCelestyalCruises παρουσίασε πρόσφατα τις κρουαζιέρες της για το 2022 και το 2023, γεγονός που αναδεικνύει τη διαρκή ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή της για κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Ανατολική Μεσόγειο. «Τους επόμενους μήνες ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε πολλές νέες εμπειρίες που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες μας από το 2022 και ύστερα. Επιπλέον, το φθινόπωρο θα διαθέσουμε ένα νέο σύστημα κρατήσεων για τους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες, προσφέροντας μεγαλύτερη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης. Είναι ήδη μεγάλο το ενδιαφέρον των κρατήσεων για το επόμενο έτος, γι’ αυτό και το Μάρτιο του 2022 θα ξεκινήσουμε ξανά τις κρουαζιέρες μας και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας της CelestyalCruisesπου εστιάζει στους προορισμούς, εντός, όπως όλα δείχνουν, ενός πιο ομαλοποιημένου περιβάλλοντος» πρόσθεσε ο κος Θεοφιλίδης. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Απάντηση Ξανθού στα περί
«αδιάβαστου Τσίπρα»
του Πλεύρη 
ΚΚΕ: Περιοδεία της Δ.
Μανωλάκου στη Σαλαμίνα 
 
To ευρωπαϊκό μοντέλο
βιώσιμης ανάπτυξης
ανοικτό στους πολίτες

Οι τρείς ζωές του Νίκου Τσίτσα 
 
 

Γεγονότα

“Λάσκεια 2021” από τον Οργανισμό
Λιμένος Ελευσίνας 

Europe Direct Piraeus

"Μαθαίνοντας να πετάω"

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στην
85η ΔΕΘ

«Ανάπτυξη: Νερό - ενέργεια και
ψηφιακός μετασχηματισμός»

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

21 Σεπτεμβρίου 2021, 19.30
ΚΚΕ: Περιοδεία της Δ. Μανωλάκου στη Σαλαμίνα
Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και...
21 Σεπτεμβρίου 2021, 19.23
Απάντηση Ξανθού στα περί «αδιάβαστου Τσίπρα» του Πλεύρη
Απάντηση του τομεάρχη Υγείας της Κ.Ο....
20 Σεπτεμβρίου 2021, 00.00
Σήμα κινδύνου για τις πλημμύρες στον Κηφισό…
Την έντονη ανησυχία των Δημάρχων Πειραιά,...

Ναυτιλία

21 Σεπτεμβρίου 2021, 19.05
«Διαδραστικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο Norwegian Prima»
Εντυπωσιακές «πρωτιές» όχι μόνο για την...
15 Σεπτεμβρίου 2021, 15.11
“Λάσκεια 2021” από τον  Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας
Με κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα...
15 Σεπτεμβρίου 2021, 15.05
«Απειλές απόλυσης σε ανεμβολίαστους Ναυτεργάτες!!!»
Ανακοινωση-Καταγγελία της...

Πειραιάς

20 Σεπτεμβρίου 2021, 21.45
«Εξερευνώντας τις πόλεις μας»
Ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο των...
19 Σεπτεμβρίου 2021, 19.38
«Ημέρες Θάλασσας 2021»: Το πρόγραμμα για Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες...
19 Σεπτεμβρίου 2021, 19.34
«Φαινόμενα καταχρηστικών συμπεριφορών από τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ¨»
Η Δημοτική κίνηση «Πειραιάς για όλους»...