Πέμπτη, 06 Αυγούστου, 2020

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 00:00

Celestyal Cruises:Στρατηγική συνεργασία με τον οργανισμό AXEΠΑ

alt
 
Η Celestyal Cruises και ο οργανισμός AXEΠΑ θα τιμήσουν από κοινού το 2021 την επέτειο για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Ανεξαρτησία. 
 
Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, υπερήφανα ανακοινώνει στρατηγική συμμαχία με τον ΑΧΕΠΑ (American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA). Ο ΑΧΕΠΑ είναι ένας οργανισμός υπηρεσιών που ιδρύθηκε ως αδελφότητα το 1922 στην Ατλάντα της Τζόρτζια, κατόπιν του αυξανόμενου αριθμού επιθέσεων εναντίον Ελληνοαμερικανών και Ελληνοαμερικανικών επιχειρήσεων από την Ku Klux Klan (KKK) και άλλες οργανώσεις. Η αρχική αποστολή του οργανισμού ήταν να εξυπηρετεί τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Αμερική, βοηθώντας τους για την απόκτηση υπηκοότητας και την καταπολέμηση των διακρίσεων, του ρατσισμού και του μίσους. Με την πλήρη ένταξη των Ελληνοαμερικανών, η αποστολή του εξελίχθηκε στην προώθηση της φιλανθρωπίας και της εκπαίδευσης, αλλά και την ανάδειξη και διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας των Ελληνοαμερικανών. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Celestyal Cruises ανακηρύχθηκε αποκλειστικός συνεργάτης κρουαζιέρας του AXEΠΑ, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες του οργανισμού από τον ταξιδιωτικό κλάδο, όπως η Disney Parks και η Emirates Airline.
 
Με αφορμή την συμπλήρωση της 200ης επετείου από την ελληνική ανεξαρτησία και την εγκαθίδρυση του νέου Ελληνικού κράτους, ο AXEΠΑ θα διενεργήσει συμβολικά τη διακοσιοστή διεθνή ετήσια συνάντησή του, την «Ανώτατη Συνέλευση», στην Αθήνα, μεταξύ 25 και 31 Ιουλίου του 2021. Η Celestyal Cruises, θα προσφέρει με τη σειρά της για τους εκπροσώπους του AXEΠΑ την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συνάντησης. Στα μέλη του AXEΠΑ θα παρέχεται μια ειδική έκπτωση, ενώ τα έσοδα από το 5% του συνόλου των κρατήσεων των επιβατών της κρουαζιέρας αυτής θα προσφερθούν στον AXEΠΑ, ώστε να υποστηριχθούν οι πρωτοβουλίες του οργανισμού. 
 
«Ως μια εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και με τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνη βαθιά ριζωμένες στο DNA της, η Celestyal Cruises είναι ενθουσιασμένη που ενώνει τις δυνάμεις της με τον AXEΠΑ, τον κορυφαίο ανθρωπιστικό οργανισμό που εστιάζει στην ελληνική διασπορά. Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα, μετά το πέρας της πανδημίας, πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να επαναφέρουμε την Ελλάδα στο σημείο που πρέπει να είναι, ως ένας ζωτικής σημασίας παγκόσμιος οικονομικός «παίκτης», προς όφελος όλων των κατοίκων της και των επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Ανυπομονούμε να αναδείξουμε την 200η επέτειο, ως μια σύγχρονη ελληνική δημοκρατία, σε συνεργασία με τον AXEΠΑ το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης.
 
«Η Διοίκηση του AXEΠΑ περήφανα ανακοινώνει αυτή τη νέα συνεργασία με τη Celestyal Cruises, την εταιρεία κρουαζιέρας που έχει έδρα της την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Πειραιά. Ανυπομονούμε να δούμε όλα τα μέλη του συνεδρίου μας, τις οικογένειές τους και τους καλεσμένους μας να συμμετέχουν στην  Κρουαζιέρα AXEΠΑ που θα σαλπάρει για τα ελληνικά νησιά στις 31 Ιουλίου. Η συνεργασία του AXEΠΑ και της Celestyal Cruises αποτελεί την αρχή μιας εξαιρετικής σχέσης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους μας στη Celestyal με τους οποίους ανυπομονούμε να συνεργαστούμε», τόνισε ο Ανώτατος Πρόεδρος του AXEΠΑ, κ. Γιώργος Χωριάτης. 
 
Ο AXEΠΑ δεσμεύεται να εξυπηρετεί και να προωθεί τις αρχές του Ελληνισμού, της ανθρωπότητας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας, ενώ αποστολή του είναι να εκπαιδεύσει τα μέλη του με τις αξίες αυτές.  Ο οργανισμός είναι αφοσιωμένος στα ιδανικά της φιλανθρωπίας και του εθελοντισμού σε παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Από την ανακούφιση λόγω φυσικών καταστροφών, μέχρι την συγκέντρωση πόρων για τον περιορισμό θανατηφόρων ασθενειών και την συνεισφορά στην ανάπτυξη της κοινότητας, ο AXEΠΑ εστιάζει σε ανθρωπιστικές ενέργειες. Ο οργανισμός έχει, επίσης, ιστορικό εκπαίδευσης πολιτικών υποψηφίων και εκλεγμένων αξιωματούχων που ευθυγραμμίζονται με τις θέσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους Αμερικανούς φιλέλληνες, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών σχέσεων με την Ελλάδα και την Κύπρο.
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

 

Δίκη Χ.Α.: Δικαιοσύνη ή
ατιμωρησία ξανά; 
 
«Οι Έλληνες ναυτεργάτες 
βορρά στην ολιγαρχία»

Σγουρός για Πατούλη:
Τάζει σε όλους, οδηγεί την
Περιφέρεια σε αδιέξοδο …

«Με ένα μάτι και
ΝΟVARTI … κάτι
 δεν πάει καλά»
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

"Το ομορφότερο γκολ
ήταν μια πάσα"

«Γρήγορη επέκταση στις
διεθνείς αγορές...»

Αναβολή της Έκθεσης
EAST MED YACHT
SHOW 2020
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

03 Αυγούστου 2020, 00.00
«Προφητείες» ΜΜΕ και υπουργών για δικαστικές αποφάσεις
Με ανάρτησή του την Πέμπτη, ο  Υπουργός και...
02 Αυγούστου 2020, 17.32
Τιμώντας την μνήμη των θυμάτων Ρομά από τους Ναζί
Κατάθεση στεφάνου από τον...
01 Αυγούστου 2020, 20.50
Δίκη Χ.Α.: Δικαιοσύνη ή ατιμωρησία ξανά;
Του ΚώσταΠαπαδάκη*   Η δίκη της Χρυσής...

Ναυτιλία

05 Αυγούστου 2020, 22.05
Σύσκεψη στην Πάρο για το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε...
02 Αυγούστου 2020, 00.00
Στο 80% η επιτρεπόμενη πληρότητα στα πλοία
Στο 80% από το 60%, που ήταν έως σήμερα,...
01 Αυγούστου 2020, 20.10
Το Υπ. Ναυτιλίας για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στα καύσιμα
Από σήμερα, 1η Αυγούστου 2020, δικαιούχοι...

Πειραιάς

03 Αυγούστου 2020, 09.43
«Οι προκλήσεις και οι επιφυλάξεις για το δίκτυο 5G»
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό...
02 Αυγούστου 2020, 17.39
«Αναθεώρηση του κυκλοφοριακού χάρτη στον Πειραιά»
Δήλωση του Νίκου Μπελαβίλα για το...
01 Αυγούστου 2020, 20.04
Αναχωρούν οι αδειούχοι του Αυγούστου
Όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να...