Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 19:36

Συνεργασία της Celestyal Cruises με τον παγκόσμιο οργανισμό The Hellenic Initiative

logoartc_f
Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, υπερήφανα ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Hellenic Initiative (THI), που με την στήριξη της ελληνικής διασποράς, επενδύει στην Ελλάδα του μέλλοντος, μέσα από φιλανθρωπικές ενέργειες και ενέργειες που στοχεύουν στην ανάκαμψη και προοπτική της χώρας. Ο οργανισμός είναι αρωγός σε περιόδους κρίσης και συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης. Μέσω της συμμαχίας αυτής, η Celestyal Cruises αναλαμβάνει το ρόλο «πρεσβευτή» του The Hellenic Initiative (ΤΗΙ Corporate Ambassador) και αποκλειστικού συνεργάτη κρουαζιέρας του οργανισμού. 
 
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Celestyal Cruises ανάμεσα στις εταιρείες στήριξης  του οργανισμού, στο πρόγραμμα «Εταιρικών Πρεσβευτών», ως αποκλειστικό μας συνεργάτη κρουαζιέρας. Καθώς ο οργανισμός μας έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση των συνθηκών σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που αναπτύσσεται συνεχώς, εξασφαλίζοντας απασχόληση σε ένα σημαντικό αριθμό εργαζομένων και λειτουργώντας παράλληλα με κοινωνική υπευθυνότητα. Η Celestyal Cruises αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά στην υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων με βιώσιμο και ηθικό τρόπο. Ενθαρρύνουμε λοιπόν τα μέλη μας να ανακαλύψουν την ομορφιά των ελληνικών νησιών και την Ανατολικής Μεσογείου με την Celestyal Cruises», δήλωσε ο κ. Πέτρος Πούλος, Εκτελεστικός Διευθυντής, THI. 
 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Celestyal Cruises θα διαθέσει το 5% του κόστους των δρομολογίων κρουαζιέρας που έχουν κλείσει τα μέλη του THI για το 2021-22, για την υποστήριξη των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών του οργανισμού.
 
«Ως η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα, η Celestyal Cruises έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει την κοινωνία στις περιοχές που δραστηριοποιείται. H έναρξη αυτής της συνεργασίας με τον οργανισμό, The Hellenic Initiative, είναι καθοριστικής σημασίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας, σε μια περίοδο που η πανδημία έχει πλήξει βαθύτατα τον τουρισμό, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο και ζωτικό για την εθνική οικονομία κλάδο. Ο οργανισμός THI κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική διασπορά, στην επιδίωξη του κοινού στόχου στήριξης της Ελλάδας σε μια δύσκολη συγκυρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πορευόμαστε μαζί προς αυτήν την κατεύθυνση, ως αποκλειστικός τους συνεργάτης κρουαζιέρας», σημείωσε ο κ. Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises.
 
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

 

Ο Μαρινάκης αδειάζει τα
παπαγαλάκια της κυβέρνησης… 
 
Ο Νίκος Ξυδάκης νέος διευθυντής
του «105,5 Στο Κόκκινο» 

Η αξιοποίηση του Πύργου
ανοίγει τον δρόμο για την 
«ΙπποδάμειαΑγορά»

Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

"Το ομορφότερο γκολ
ήταν μια πάσα"

Ο πύργος του Πειραιά:
«πράσινο φως» για το
κτήριο φάντασματων
45 χρόνων!

Αναβολή της Έκθεσης
EAST MED YACHT
SHOW 2020
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

10 Ιουλίου 2020, 00.31
Χημικά και ξύλο στη διαδήλωση στο Σύνταγμα
Επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα με τις...
09 Ιουλίου 2020, 23.58
Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν θα περάσει
Τα Διοικητικά Συμβούλια των...
08 Ιουλίου 2020, 17.50
Ο Νίκος Ξυδάκης νέος διευθυντής του «105,5 Στο Κόκκινο»
Ο έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος...

Ναυτιλία

08 Ιουλίου 2020, 09.25
«Αειφορία Λιμένων του Κόσμου 2020»
Βραβείο Διεθνούς Κύρους για το Green C Ports ...
07 Ιουλίου 2020, 23.12
 Σειρήνες στα λιμάνια για τον επαναπατρισμό των ναυτικών
Ανακοίνωση του Ομίλου Εταιρειών...

Πειραιάς

09 Ιουλίου 2020, 18.03
Συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στο «Αγνάντι»
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η  «Σπείρα»  και...
09 Ιουλίου 2020, 17.43
«Χάι Λάιφ» τέλος για το ΚΚΕ
Με ανακοίνωση της η ΤΕ του ΚΚΕ στον...
09 Ιουλίου 2020, 10.12
Ανάδειξη του Θεμιστόκλειου Τείχους στον Πειραιά
Η δημιουργία ενός οδικού χάρτη για τη...