Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 19:49

Τα 120 χρονια του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

logoartc_f
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, τα 120 χρόνια από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, στον εντυπωσιακό και φιλόξενο χώρο του Foyer Café Bistrot, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, είναι από τους αρχαιότερους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900. Από τότε έως σήμερα, αγωνίζεται, συσπειρώνει, οργανώνει, κινητοποιεί ανθρώπους με ανησυχίες και μεράκι για δημιουργία.
 
Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γ. Μώραλης, οι Βουλευτές Α’ Πειραιά κ.κ. Κ. Κατσαφάδος, Γ. Μελάς και Ν. Μανωλάκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής κ. Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Γ. Βουτσινάς, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Γ. Σταματογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δ. Καρύδης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ι. Βουράκης, η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας κα Κ. Μπουρδάκου και o Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου κ. Τ. Μαρκαριάν, οι πρώην Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ.κ. Δ. Αρμενάκης και Χ. Κεφάλας, πρώην και νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.ά.
 
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια και προσφορά του Συλλόγου στο πειραϊκό εμπόριο αλλά και στην ανάπτυξη και προβολή της πόλης, ενώ ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ν. Μανεσιώτης τόνισε τη συνεισφορά του Εμπορικού Συλλόγου όχι μόνο στην τοπική επιχειρηματικότητα, αλλά και σε πολλά θέματα που απασχολούν τον Πειραιά και εξέφρασε την ευχή οι επόμενες γενιές να προσπαθήσουν με τον ίδιο ζήλο, μεράκι και αγάπη ώστε ο Σύλλογος να  συνεχίσει να διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στα πειραϊκά δρώμενα. 
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Στη Βουλή τα σχολικά
γεύματα και οι συγχωνεύσεις
στη Νίκαια
 
«Όταν και η ίδια ντροπή
ντρέπεται»
 
Η Νανά Σπυροπούλου νέα
Διευθύνουσα Σύμβουλος της
«Eleusis 2023»

Πέθανε ο ποιητής Γιώργος
Κακουλίδης

Γεγονότα

Η CLIA: Η νέα Γενική
Διευθύντρια στην Ευρώπη

Europe Direct Piraeus

O Οργανισμός Λιμένος
Ελευσίνας μέλος της
HELMEPA

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στην
85η ΔΕΘ

EMBARK - The Series «Η
περιπέτεια μας περιμένει»

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

20 Οκτωβρίου 2021, 00.00
«Μαύρη τρύπα» 600.000 ευρώ στη λίστα Πέτσα!
Τα … επιτελικά κριτήρια με βάσει τα...
19 Οκτωβρίου 2021, 18.56
ΚΚΕ: συγκεντρώσεις και περιοδείες στον Πειραιά
Συγκεντρώσεις και περιοδείες για...

Ναυτιλία

20 Οκτωβρίου 2021, 18.41
Η CLIA: Η νέα Γενική Διευθύντρια στην Ευρώπη
– Η Διεθνής Ένωση Εταιρειών...
19 Οκτωβρίου 2021, 18.42
Σε τροχιά σύγκρουσης οι Ναυτεργάτες με την κυβερνητική Ναυτιλιακή πολιτική
Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΝΟ με τον...