Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, 2018

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 17:18

Άθληση και ψυχαγωγία για τα παιδιά τον παιδικών σταθμών

logoartc_f
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, που οργάνωσαν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου  (Ο.Π.Α.Ν.), στα Βοτσαλάκια, όπου συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στην εκδήλωση οι λιλιπούτειοι Πειραιώτες διασκέδασαν με μουσική και θεατρικό παιχνίδι, που συνδυάστηκαν με αθλητικές δραστηριότητες και παραδοσιακά παιχνίδια. 
 
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά να περάσουν ευχάριστες στιγμές, να αθληθούν, να μάθουν να συνεργάζονται και να κοινωνικοποιούνται. 
 
Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά κα Χαραλαμπία Ζηλάκου,  αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  στα γήπεδα στην πλαζ Βοτσαλάκια, τόνισε ότι  «για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου σε συνεργασία με τον  Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Νεολαίας διοργάνωσαν και υλοποίησαν  τη σημερινή εκδήλωση για τα παιδιά, συνδυάζοντας άθληση και παιχνίδι». Αξιοποιώντας την υπάρχουσα δομή και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου - επεσήμανε - έμπειροι και καταρτισμένοι εκπαιδευτές, όπως γυμναστές και παιδαγωγοί, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν ετοίμασαν ένα  πρόγραμμα με αθλητικές και παιδαγωγικές δράσεις. 
 
Η κα Ζηλάκου αναφέρθηκε στον στόχο της εκδήλωσης  που είναι  τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τις αθλητικές δραστηριότητες και τα παραδοσιακά παιχνίδια να χαρούν και να διασκεδάσουν. 
 
Τέλος, ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα  Αντωνάκου  για την πολύτιμη συνεργασία που είχαν και φέτος, όλους  τους παιδαγωγούς και γυμναστές που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση  και συγκεκριμένα  τους κ.κ. Στάθη Μπαχά και  Θανάση Τσάλτα,  τις κυρίες Βασιλική Δαμίγου  και Κωνσταντίνα Μόμτζου, τον κ. Δήμο Κυριαζή και την κα Ελένη Μωραΐτη.  Για το θεατρικό  παιχνίδι  ευχαρίστησε  την κα Μαρία Ρεντίφη, καθώς επίσης  και την εταιρεία «Feel the change», που παρείχε τα παραδοσιακά παιχνίδια.    
 
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη  για τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών,  στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν., για αθλητικές δραστηριότητες στα Βοτσαλάκια. «Είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνουμε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών. Είναι πολύ σημαντικό  να προσφέρουμε στιγμές χαράς στους μικρούς μας φίλους,  συνδυάζοντας αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδι και ψυχαγωγία.  Στόχος μας είναι να περάσουμε ένα μήνυμα για τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού  από μικρή ηλικία και να ενισχύσουμε την κοινωνικοποίηση των παιδιών». Η κα Αντωνάκου, υπογράμμισε επίσης, πως θα πραγματοποιηθούν κι άλλες αθλητικές δράσεις στο μέλλον και ευχαρίστησε την κα Ζηλάκου για την αγαστή συνεργασία. 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ηλίας Σαλπέας. 
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Τηλεοπτική άδεια διεκδικεί ο
Βαγγέλης Μαρινάκης
 
Ο Γ. Μώραλης ανακοίνωσε
την υποψηφιότητά του
για το Δήμο Πειραιά

Τέλος στις σχέσεις της Μπαρτσελόνα
με Ριβάλντο και Ρολαντίνιο

«Με τον Κλεισθένη μειώνεται
η Δημοκρατία…»

Γεγονότα

25 Χρόνια ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ:
Το Πέρα(σ)μα στη Δημιουργία

Ανακατασκευή από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ της πλατείας στο Καλοχώρι 

Επίσκεψη του Υπ. Μεταφορών της
Κίνας στο Λιμάνι του Πειραιά 

podosfairiki_synerg.logo1
Cruiseway Travel: Ονειρεμένες
κρουαζιέρες και φέτος
στην Αδριατική

Παρουσίαση του Μητρώου
online media 

cruise bunner

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

19 Οκτωβρίου 2018, 15.07
«Με τον Κλεισθένη μειώνεται η Δημοκρατία…»
Του Σπύρου Σπυρίδων    «Με τον...
19 Οκτωβρίου 2018, 00.00
Η Πρώην Βιομηχανική Ζώνη Δραπετσώνας
του Γιώργου Τσιρίδη   Ο...

Ναυτιλία

18 Οκτωβρίου 2018, 19.58
Λύση στο πρόβλημα συγκοινωνίας των Διαπόντιων νησιών
Τη δρομολόγηση πλοίου που θα...
18 Οκτωβρίου 2018, 19.47
Χορήγηση χρηματικών βραβείων από την «Εστία Ναυτικών»
Από το αρμόδιο τμήμα της Εστίας Ναυτικών...
18 Οκτωβρίου 2018, 00.00
Η Celestyal Cruises «αποχαιρετά μουσικά» τη φετινή χρονιά
H Celestyal Cruises προσφέρει και φέτος στους...

Πειραιάς

19 Οκτωβρίου 2018, 14.56
32ο Βαρτζάκειος Δρόμος
Ο 32ος Βαρτζάκειος Δρόμος τελεί υπό την...
18 Οκτωβρίου 2018, 00.13
ΟΑΣΑ: Τροποποίηση δρομολογίων λόγω έργων ΤΡΑΜ
Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη...