Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, 2018

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 10 Μάρτίου 2018 00:17

Αθώος ο Δήμαρχος...

logoartc_f
Δήλωση δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου
«Περιμείνουμε τουλάχιστον, μια συγνώμη!»
 
Εκδικάστηκε  8 Μαρτίου, στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά η περίφημη υπόθεση που αφορούσε εμένα προσωπικά και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής, για παράβαση καθήκοντος. Όπως αναμενόταν, η απόφαση ήταν αθωωτική για όλους μας. 
 
Τις προηγούμενες ημέρες, σε διάφορα τοπικά μπλογκς και σαιτς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αναπαράχθηκε με ζήλο η «είδηση» για τον «υπόδικο Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας». Δυστυχώς (για τους ίδιους κυρίως) αυτό προσπάθησαν να το «αξιοποιήσουν» και διάφοροι παράγοντες της πόλης που πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο και συκοφαντώντας τη Δημοτική Αρχή θα κερδίσουν την ψήφο των δημοτών.
 
Από την πλευρά μας έχουμε δώσει εδώ και καιρό απαντήσεις και έχουμε την πεποίθηση ότι έχουμε πείσει αρκετούς, όχι, κυρίως, για όσα λέγαμε, αλλά πρωτίστως γι’ αυτά που κάνουμε.
 
Μετά και τη χθεσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα Μέσα που εμπνεύστηκαν κι εκείνα που αναπαρήγαγαν την περιβόητη «είδηση» και την προσπάθεια ενός εργολάβου να πλήξει την εικόνα του Δήμου και να δημιουργήσει προβλήματα στη Δημοτική Αρχή επειδή δεν του κάναμε το χατίρι, να προβάλλουν, αντίστοιχα, τη χθεσινή απόφαση. 
 
Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι εκείνοι που σε τοπικό επίπεδο προσπάθησαν να αξιοποιήσουν την «είδηση» για να αμαυρώσουν τη Δημοτική Αρχή, να δημοσιεύσουν, τουλάχιστον, στα προσωπικά τους διαδικτυακά προφίλ, την απόφαση του Δικαστηρίου.
 
Ευελπιστούμε ότι όσοι επενδύουν στη λάσπη για να χτίσουν προσωπικές πολιτικές καριέρες, θα κατανοήσουν κάποτε ότι ματαιοπονούν. Παρότι όπως λέει ο λαός μας «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», δεν αισιοδοξούμε ότι θα το πράξουν…
 
Δηλώνουμε λοιπόν ότι από εδώ και πέρα όποιος τολμήσει να ξανα- θίξει την εντιμότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την Ελληνική Δικαιοσύνη.
 
Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει, να υποστηρίζει ότι «δεν είμαστε ικανοί», «δεν κάνουμε έργο», ότι «βρήκαμε χρήματα από τον ουρανό και δεν τα αξιοποιούμε» κ.λπ. Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει, αυτό όμως που δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποστηρίξει ξανά, είναι ότι «δε σεβόμαστε και δε διαχειριζόμαστε έντιμα τα χρήματα των συμπολιτών μας».
 
Τέλος, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, που φτιάχτηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή για να στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, έχει ανάγκη από οικονομική στήριξη. Επομένως, αυτοί που θα μας συκοφαντήσουν με τον ίδιο τρόπο, να γνωρίζουν ότι με τη νομική οδό που θα ακολουθηθεί θα γίνουν στο μέλλον και βασικοί χρηματοδότες του
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Τηλεοπτική άδεια διεκδικεί ο
Βαγγέλης Μαρινάκης
 
Ο Γ. Μώραλης ανακοίνωσε
την υποψηφιότητά του
για το Δήμο Πειραιά

Τέλος στις σχέσεις της Μπαρτσελόνα
με Ριβάλντο και Ρολαντίνιο

Ο Στηβ Γιατζόγλου
υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Γεγονότα

25 Χρόνια ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ:
Το Πέρα(σ)μα στη Δημιουργία

Ανακατασκευή από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ της πλατείας στο Καλοχώρι 

Επίσκεψη του Υπ. Μεταφορών της
Κίνας στο Λιμάνι του Πειραιά 

podosfairiki_synerg.logo1
Cruiseway Travel: Ονειρεμένες
κρουαζιέρες και φέτος
στην Αδριατική

Παρουσίαση του Μητρώου
online media 

cruise bunner

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

18 Οκτωβρίου 2018, 00.00
Πρόσφυγες με αναπηρία: Η αφανής τραγωδία
Η αφανής τραγωδία που βιώνουν οι...
17 Οκτωβρίου 2018, 18.08
Αντιφασιστική διαδήλωση το Σάββατο στο Πέραμα
Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του...

Ναυτιλία

18 Οκτωβρίου 2018, 19.58
Λύση στο πρόβλημα συγκοινωνίας των Διαπόντιων νησιών
Τη δρομολόγηση πλοίου που θα...
18 Οκτωβρίου 2018, 19.47
Χορήγηση χρηματικών βραβείων από την «Εστία Ναυτικών»
Από το αρμόδιο τμήμα της Εστίας Ναυτικών...
18 Οκτωβρίου 2018, 00.00
Η Celestyal Cruises «αποχαιρετά μουσικά» τη φετινή χρονιά
H Celestyal Cruises προσφέρει και φέτος στους...

Πειραιάς