Κυριακή, 22 Ιουλίου, 2018

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 01:05

Χριστούγεννα στο Δήμο Κορυδαλλού

logoartc_f
Με σύνθημα «Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη» ο Δήμος Κορυδαλλού και ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού, υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με μαγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.
 
Από την Κυριακή 17 έως την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης θα φέρει «δώρα» στον Κορυδαλλό, το πνεύμα της χαράς, της ελπίδας, της αισιοδοξίας, με εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης αλλά και σε οκτώ γειτονιές. 
 
«Ο Δήμος Κορυδαλλού υποδέχεται τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με εκδηλώσεις χαράς, πολιτισμού και αλληλεγγύης. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, επιδίωξη μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και σε όλους τους συμπολίτες μας, τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να χαρούν, να μοιραστούν το μήνυμα της χαράς, της ελπίδας και της αγάπης. Το πνεύμα των Χριστουγέννων και το εορταστικό κλίμα των ημερών θέλουμε να φτάσει σε κάθε γειτονιά της πόλης, γι αυτό και οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε όλες σχεδόν τις πλατείες. Θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία τον εμπορικό κόσμο της πόλης, ο οποίος δίνει τη δική του καθημερινή μάχη να στηρίξει τις επιχειρήσεις του αλλά και την τοπική οικονομία. Ναι να συγχαρώ επίσης, τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού και τον πρόεδρο Μιχάλη Λώνα για το πλούσιο πρόγραμμα» αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.
 
Σταθερό σημείο χαράς και χριστουγεννιάτικης μαγείας θα είναι ο Cine Παράδεισος (Ζάππα 4), αφού από τις 23 έως τις 30 Δεκεμβρίου θα φιλοξενεί αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες και παραστάσεις Καραγκιόζη, με ελεύθερη είσοδο. Για τους φίλους του αθλητισμού, θα πραγματοποιηθούν δυο φιλανθρωπικοί αγώνες στέλνοντας μήνυμα της αλληλεγγύης και στήριξης στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Τέλος, καθημερινά από την Παρασκευή 22 έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου (17. 00 έως 21.00), ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τα παιδιά στην πλατεία Ελευθερίας για να γράψουν το γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
 
- Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί, με μεγάλη εορταστική παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Σημείο εκκίνησης Ταξιαρχών & Γ. Γεννηματά και κατάληξη μέσω της οδού Αθηνάς στην Πλατεία Μέμου. Στις 12.00 μουσική συνάντηση στο Σπίτι του Άγιου Βασίλη στην Πλατεία Ελευθερίας, πεζόδρομος Αγ. Γεωργίου, με την Μπάντα της Σχολής Music For… 
 
Το απόγευμα στις 18.00, στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, φιλανθρωπική εκδήλωση της Ανάσας Ζωής και του Δήμου Κορυδαλλού ''Στολίζουμε το δέντρο των ευχών''. Συμμετέχουν οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, με χριστουγεννιάτικα κεί-μενα, παραδοσιακά Κάλαντα και τραγούδια και ο Μάγος Funtastico με τα διάσημα τα-χυδακτυλουργικά του. 
 
- Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ώρα τα το απόγευμα, στο Κλειστό ΔΑΚ Κορυδαλλού «Θεόδωρος Πούτος», αγώνας Μπάσκετ “Τζάμπολ Αγάπης”. Συμμετέχουν τα παιδιά από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού και τις Ακαδημίες του Γ.Α.Σ “Πήγασος” Κορυδαλλού.
 
- Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, υποδεχόμαστε τα παιδιά στην πλατεία Ελευθερίας στο Σπίτι του Άγιου Βασίλη (πεζόδρομος Αγ. Γεωργίου) και τα καλωσο-ρίζουμε με face painting, παιχνίδι και ένα μεγάλο μουσικό Καραόκε.
 
- Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί, μια φουσκωτή πολιτεία, face painting και παιχνίδι περιμένει όλα τα παιδιά στην πλατεία Αγίου Γεώργιου. Θα ακολουθήσει στις 12, η παιδική θεατρική παράσταση ''Παπουτσωμένος Γάτο''από το Θέατρο Λύχνο. 
 
- Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί, ο Μάγος Funtastico με το δικό του φαντασμαγορικό μαγικό show περιμένει όλα τα παιδιά στην πλατεία Μέμου. Θα ακολουθήσει στις 12, η παιδική θεατρική παράσταση ''Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά'' από το Θέατρο Ελπίδα. 
 
- Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, το ρεβεγιόν ξεκινά από νωρίς... Τα καταστήματα της οδού Ταξιαρχών, από Ηπείρου μέχρι Γρ. Λαμπράκη, οργανώνουν μια ξε-χωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Happenings, μπαλονοκατασκευές, face painting, μαγικά και κεράσματα μάς περιμένουν, υπό τους γιορτινούς ήχους ζωντανής χριστουγεννιάτικης μουσικής.
 
- Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί, ο Μάγος Silver περιμένει όλα τα παιδιά στην πλατεία Βενιζέλου για να τα διασκεδάσει με τα μαγικά του, με face painting και πολλά παιχνίδια. Θα ακολουθήσει στις 12 η παιδική θεατρική παράσταση ''Ο Πινόκιο'' από το Θέατρο Ελπίδα. 
 
- Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί, τα παιδιά ο Μάγος Demar περιμένει όλα τα παιδιά στο Σχιστό, στην πλατεία 25ης Μαρτίου. Θα ακολουθήσει στις 12, η παιδική θεατρική παράσταση ''Το Όνειρο του Οδυσσέα'' από το Θέατρο Άβατον. 
 
- Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί, ο Μάγο Loukos υποδέχεται τα παιδιά στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων (Παλιό Νεκροταφείο) και τα καλωσορίζει με face painting και παιχνίδι. Στις 12 η παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο Άβατον ''Κοκκινοσκουφίτσα''. 
 
- Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό ΔΑΚ Κορυδαλλού (Σολωμού 2-4) μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας “Παίξε Μπάσκετ Ελπίδας Στήριξε την ζωή” με τη συμμετοχή παιδικών ομάδων της πόλης μας για την ενίσχυση του προγράμματος Στηρί-ΖΩ. Διοργάνωση “Μπάσκετ Μαζί μπροστά”. 
 
- Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, 11 το πρωί ο Μάγο Funtastiko με το φαντασμαγορικό του μαγικό show περιμένει τα παιδιά στην πλατεία Μερκάτη. Θα ακολουθήσει στις 12 η παιδική θεατρική παράσταση ''Το μυστήριο των χαμένων λουκουμάδων'' από το Θέατρο Άβατον. 
 
- Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, ώρα 4.30 το απόγευμα στο Cine Παράδεισος, ανοικτό δη-μιουργικό εργαστήριο για παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν τα δικά τους ημερολόγια του 2018 με την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική ομάδα του 4e-project.gr. 
 
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωϊ, στην πλατεία Ελευθερίας (πεζόδρομος Αγ. Γεωργίου) δίνουμε ραντεβού με όλα τα παιδιά για να αποχαιρετίσουμε τον Άγιο Βασίλη που ξεκινά το μακρινό ταξίδι επιστροφής στην Λαπωνία… Πριν τον τελευταίο αποχαιρετισμό, θα μοιραστούν σε όλα τα παιδιά πολλά και πλούσια δώρα. Εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους με την ειδική κλήρωση λαχνών που θα προσφέρουν τα καταστήματα και οι επιχειρηματίες της πόλης.
 
Χριστούγεννα με Ταινίες και Σκιές στο Cine Παράδεισος.
 
Στις 23, 24, 26, 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου στο Cine Παράδεισος, αγαπημένες παιδικές ταινίες και αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις Καραγκιόζη καθημερινά στις 5.30 το απόγευμα.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
 
23-24/12 Αίθουσα 1 17.30 Στην Κορυφή του Κόσμου / Αίθουσα 2 17.30 O Καραγκιόζης και τα Ξωτικά.
 
26-27/12 Αίθουσα 1 17.30 Γοριλομπελάδες /Αίθουσα 2 17.30 Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη.
 
28-30/12 Αίθουσα 1 17.30 Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές / Αίθουσα 2 17.30 Το μαγικό Δενδρί του Καραγκιόζη.
 
Ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 11.30 το πρωί, ο Δήμος Κορυδαλλού και το Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ανοιχτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Ο Στ. Κασιμάτης ξανά υποψήφιος
Δήμαρχος στον Κορυδαλλό
 
«Νέα σοδειά ψευδών περί «νόμων
της νύχτας»

Ερώτηση για τον σχολικό
εκφοβισμό 

Σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή
σύνδεση Μεστών Χίου
 
 

Γεγονότα

ΕΛΠΕ: Μνημόνιο Συνεργασίας με
το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

«Τα νέα από το Περίπτερο»

«Sports Rehab» πρότυπο
κέντρο φυσικοθεραπείας

podosfairiki_synerg.logo1
Ο Πειραιάς υποδέχεται τις
καλοκαιρινές εκδηλώσεις
«Βεάκειο 2018»

Παρουσίαση του Μητρώου
online media 

cruise bunner

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

18 Ιουλίου 2018, 18.24
Ερώτηση για τον σχολικό εκφοβισμό
Το θέμα του σχολικού εκφοβισμού (bulling)...
18 Ιουλίου 2018, 18.21
«Νέα σοδειά ψευδών  περί «νόμων της νύχτας»
Δήλωση του βουλευτή Α’...
15 Ιουλίου 2018, 20.54
 Δίκτυο αλληλεγγύης για τους «Εξαιρετικούς ανθρώπους»
Άρθρο της Περιφερειάρχη Αττικής στη «Νέα...

Ναυτιλία

21 Ιουλίου 2018, 18.03
Τελετή αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων Στελεχών Λ.Σ
Παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της...
21 Ιουλίου 2018, 17.59
Γιατί πανηγυρίζουν οι εφοπλιστές…
Άρθρο του Προέδρου της ΠΕΝΕΝ...
20 Ιουλίου 2018, 18.24
«Νέο Λιμενικό πολιτικό σύστημα δημόσιου χαρακτήρα»
Συνέντευξη στην εκπομπή...

Πειραιάς

20 Ιουλίου 2018, 17.39
Το «Λιμάνι της Αγωνίας» για το Master Plan του Ο.Λ.Π
Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης το...
19 Ιουλίου 2018, 18.06
Εργασίες καθαρισμού στην παραλία της Φρεαττύδας
Εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος...
18 Ιουλίου 2018, 18.14
Κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στον «Τινάνειο» Κήπο
Ο Δήμος Πειραιά προχώρησε στην...