Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου, 2018

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 00:25

Το σήριαλ Κολυμβητήριο στο Πέραμα φτάνει στο τέλος

logoartc_f
"Στην τελική του ευθεία μπαίνει η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Περάματος «Γιώργος Κασιμάτης» μετά την επίσκεψη στο Πέραμα, της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, οι οποίοι συναντήθηκαν στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη, καθώς και με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.
 
Ήδη οι εργασίες για την αποκατάσταση του κολυμβητηρίου είχαν ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια με εθελοντική εργασία στους εξωτερικούς χώρους, των οποίων η αποκατάσταση συνεχίστηκε μέσω της δημοτικής κοινωφελούς εργασίας. Ειδικά για τη διάθεση θέσεων εργασίας για το σκοπό αυτό συνέβαλλε τα μέγιστα η κα Αντωνοπούλου, αφού η δρομολόγηση των προγραμμάτων εργασίας είχε γίνει από την πρώτη επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού στο Πέραμα. Η κα Αντωνοπούλου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της ότι οι στόχοι για την πόλη που τέθηκαν πριν από δύο περίπου χρόνια υλοποιούνται. 
 
Η τελική ευθεία επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου σηματοδοτήθηκε από τις δεσμεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ότι με την παράδοση της σχετικής μελέτης η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα χρηματοδοτήσει τον απαραίτητο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του κολυμβητηρίου, ώστε να δοθεί σε χρήση στην τοπική κοινωνία. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σημείωσε πως «ο στόχος είναι να καταφέρουμε αυτή η αθλητική εγκατάσταση να μπορεί να συντηρηθεί μόνη της χωρίς να φέρει επιπλέον χρέη στον δήμο και ταυτόχρονα να δημιουργήσει τις θέσεις εργασίας με βάση το μοντέλο που αυτή η κυβέρνηση έχει στο μυαλό της και λειτουργεί, ιδίως αυτές τις πολύ κρίσιμες οικονομικές συνθήκες». 
 
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης , αφού ενημέρωσε τα στελέχη της κυβέρνησης για την πορεία αποκατάστασης και επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου εξέφρασε για μία ακόμη φορά τις ευχαριστίες του προς την κα Αντωνοπούλου για το Πρόγραμμα της δημοτικής κοινωφελούς εργασίας που συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην αποκατάσταση των υποδομών του Δήμου, όσο στην καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή. Ο Δήμαρχος Περάματος ξενάγησε τους Υπουργούς στο κολυμβητήριο δηλώνοντας πως «…ότι δεν μπορούσαν να ξηλώσουν το κατέστρεφαν. Με εθελοντισμό αλλά και μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, στο οποίο απασχολούνται άνεργοι συμπολίτες μας, καταφέραμε με μεγάλες προσπάθειες να επιδιορθώσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα και τις ζημιές που είχαν υποστεί οι χώροι του κολυμβητηρίου, ενώ πλέον υπάρχει φύλαξη σε 24ωρη βάση, προκειμένου να μην υπάρξουν νέοι βανδαλισμοί»|.
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Τηλεοπτική άδεια διεκδικεί ο
Βαγγέλης Μαρινάκης
 
Ο Γ. Μώραλης ανακοίνωσε
την υποψηφιότητά του
για το Δήμο Πειραιά

Τέλος στις σχέσεις της Μπαρτσελόνα
με Ριβάλντο και Ρολαντίνιο

Ο Στηβ Γιατζόγλου
υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Γεγονότα

25 Χρόνια ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ:
Το Πέρα(σ)μα στη Δημιουργία

Ανακατασκευή από την ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ της πλατείας στο Καλοχώρι 

Επίσκεψη του Υπ. Μεταφορών της
Κίνας στο Λιμάνι του Πειραιά 

podosfairiki_synerg.logo1
Cruiseway Travel: Ονειρεμένες
κρουαζιέρες και φέτος
στην Αδριατική

Παρουσίαση του Μητρώου
online media 

cruise bunner

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

18 Οκτωβρίου 2018, 00.00
Πρόσφυγες με αναπηρία: Η αφανής τραγωδία
Η αφανής τραγωδία που βιώνουν οι...
17 Οκτωβρίου 2018, 18.08
Αντιφασιστική διαδήλωση το Σάββατο στο Πέραμα
Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του...

Ναυτιλία

18 Οκτωβρίου 2018, 19.58
Λύση στο πρόβλημα συγκοινωνίας των Διαπόντιων νησιών
Τη δρομολόγηση πλοίου που θα...
18 Οκτωβρίου 2018, 19.47
Χορήγηση χρηματικών βραβείων από την «Εστία Ναυτικών»
Από το αρμόδιο τμήμα της Εστίας Ναυτικών...
18 Οκτωβρίου 2018, 00.00
Η Celestyal Cruises «αποχαιρετά μουσικά» τη φετινή χρονιά
H Celestyal Cruises προσφέρει και φέτος στους...

Πειραιάς