Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 12:27

Ρούτα Μεϊλουτίτε:Η 15χρονη αποκάλυψη…

15xroni_lithoyani-001
Η 15χρονη(!) Λιθουανή, η οποία ζει και προπονείται στη Μεγάλη Βρετανία, είχε δείξει από χθες, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, ότι ήρθε στο Λονδίνο με... άγριες διαθέσεις, αλλά λίγοι πίστευαν ότι θα άντεχε στην πίεση του τελικού. Ηταν όμως κι απόψε εντυπωσιακή και έχει ήδη κερδίσει, εκτός από το χρυσό μετάλλιο και την αναγνώριση όλων, τον τίτλο της αποκάλυψης των Αγώνων. Η Λιθουανία δεν είχε κερδίσει ποτέ ως τώρα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς, αλλά από την... πιτσιρίκα αυτή μπορεί να περιμένει κι άλλα στο μέλλον.
Η Μεϊλουτίτε δεν μπορούσε καλά-καλά ούτε να αρθρώσει κουβέντα στη μικτή ζώνη, όταν δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία «έπεσαν» πάνω της. «Είναι πολύ μεγάλο για μένα, είμαι τόσο περήφανη», ήταν τα μόνα λόγια που κατάφερε να πει. Από την πλευρά της, η Ρεμπέκα Σόνι ήταν εμφανώς απογοητευμένη από τη δεύτερη θέση, έστω κι αν θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στα 200μ. πρόσθιο.
Στο συγκεκριμένο τελικό συνέβη και κάτι εξαιρετικά σπάνιο... Η Αμερικανίδα Μπρίζα Λάρσον έκανε άκυρη εκκίνηση, όμως οι υπόλοιπες κολυμβήτριες δεν έπεσαν καν στο νερό (σε αυτή την περίπτωση θα ακυρωνόταν και η κούρσα θα συνεχιζόταν κανονικά, αφού δεν υπάρχει ανάκληση). Μετά από κάποιες στιγμές αμηχανίας ο αφέτης διαπίστωσε πρόβλημα στον μηχανισμό, ο οποίος αντικαταστάθηκε και ο τελικός ξεκίνησε με τις οκτώ αθλήτριες (συμπεριλαμβανομένης της Λάρσον) να βρίσκονται κανονικά στους βατήρες.
Πηγή : News247
Η 15χρονη Λιθουανή, η οποία ζει και προπονείται στη Μεγάλη Βρετανία, είχε δείξει  ότι ήρθε στο Λονδίνο με άγριες διαθέσεις, αλλά λίγοι πίστευαν ότι θα άντεχε στην πίεση του τελικού. Ηταν όμως εντυπωσιακή και έχει ήδη κερδίσει, εκτός από το χρυσό μετάλλιο και την αναγνώριση όλων, τον τίτλο της αποκάλυψης των Αγώνων.

Η Λιθουανία δεν είχε κερδίσει ποτέ ως τώρα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς, αλλά από την... πιτσιρίκα αυτή μπορεί να περιμένει κι άλλα στο μέλλον. Η Μεϊλουτίτε δεν μπορούσε καλά-καλά ούτε να αρθρώσει κουβέντα στη μικτή ζώνη, όταν δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία «έπεσαν» πάνω της. «Είναι πολύ μεγάλο για μένα, είμαι τόσο περήφανη», ήταν τα μόνα λόγια που κατάφερε να πει.

Από την πλευρά της, η Ρεμπέκα Σόνι ήταν εμφανώς απογοητευμένη από τη δεύτερη θέση, έστω κι αν θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στα 200μ. πρόσθιο.Στο συγκεκριμένο τελικό συνέβη και κάτι εξαιρετικά σπάνιο... Η Αμερικανίδα Μπρίζα Λάρσον έκανε άκυρη εκκίνηση, όμως οι υπόλοιπες κολυμβήτριες δεν έπεσαν καν στο νερό (σε αυτή την περίπτωση θα ακυρωνόταν και η κούρσα θα συνεχιζόταν κανονικά, αφού δεν υπάρχει ανάκληση). Μετά από κάποιες στιγμές αμηχανίας ο αφέτης διαπίστωσε πρόβλημα στον μηχανισμό, ο οποίος αντικαταστάθηκε και ο τελικός ξεκίνησε με τις οκτώ αθλήτριες (συμπεριλαμβανομένης της Λάρσον) να βρίσκονται κανονικά στους βατήρες.

Πηγή : News247

 Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Να μην τους αφήσουμε να
αγοράσουν πόλεις, δημάρχους
και κυβερνήσεις»
 
Γιατί επιλέγω ΣΥΡΙΖΑ
για τις Ευρωεκλογές 

Κυνική ομολογία από το
ΔΝΤ

Ο Σ. Σπυρίδων και το
ευρωπαϊκό πρόγραμμα
Designscapes
 

Γεγονότα

Δ.  Καρύδης υποψήφιος
Δημοτικός Σύμβουλος
με τον «Πειραιάς Νικητής»

18η ΕΚΘΕΣΗΣ EAST MED
YACHT SHOW 2019

Ο Νίκος Μπελαβίλας
στηρίζει το
ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

podosfairiki_synerg.logo1
 Γιατί ψηφίζω
«Όχι Λιμάνι στην Πειραϊκή»
του Νίκου Αξαρλή

«Κόμμα αλλάζουμε, ομάδα ποτέ»

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

22 Μαΐου 2019, 15.38
Κυνική ομολογία από το ΔΝΤ
Το ΔΝΤ ομολογεί ότι καθυστέρησε το...
22 Μαΐου 2019, 15.33
Γιατί επιλέγω ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές
του Γιάννη Καρδαρά*   Σε λίγες ημέρες...
20 Μαΐου 2019, 23.26
Ο Σ. Σπυρίδων και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Designscapes
Την έναρξη των εργασιών της συζήτησης για...

Ναυτιλία

16 Μαΐου 2019, 00.00
Tο «WorldChampion Jet» στον στόλο της Seajets
Η SEAJETS υποδέχθηκε και επισήμως...
15 Μαΐου 2019, 23.52
« Τα μέτρα είναι συμβατά με το διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο»
Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA...
15 Μαΐου 2019, 20.28
Παράταση για την εγγραφή στο «e-Μητρώο Πλοίων»
Με αφορμή την αυριανή λήξη της...

Πειραιάς